her dizi belli bir ara vermeye başladı hayırdır Walking dead de varmı aynı olay? Revo 1 ay gitti Arrow 2 hafta girmiştir birisi yazmıstı ama bi kaç dizi daha araya girdi diye takip etmediğim için aklımda kalmamış o diziler

Takımı
Besiktas
xtollgax demiş ki:
her dizi belli bir ara vermeye başladı hayırdır Walking dead de varmı aynı olay? Revo 1 ay gitti Arrow 2 hafta girmiştir birisi yazmıstı ama bi kaç dizi daha araya girdi diye takip etmediğim için aklımda kalmamış o diziler
evet sanırsam 8.bölümden sonra sezon arası verilecek

xtollgax demiş ki:
Arrow 1 hafta tatil verdi sadece.Bu hafta yeni bölüm var

Lemonade demiş ki:
Mirage demiş ki:
Diğer hafta güzel olacak inanıyorum ya.Ama bizimkilerden biri ölebilir gibi geliyor bana.Veya vali ölebilir belli olmaz.
Ölürse glenn ölsün hic sevmiyorum onu :D
Niye len seviyorum iyi çocuk o dizide :D

Duygusuzz demiş ki:
Bu bölümde o kıza tecavüz etseydi diziyi bırakacaktım :mrgreen:
Kemeri çıkardığında aha dedim gidiyor kız :D

Takımı
Besiktas
Mirage demiş ki:
Aynen orda çok feci korktum bide şerefsiz herif üstü yokken glenin yanına getirdi yazık koreliye ya rickler orayı basarsa eğer o valiyi öldürür o sinirle diye düşünüyorum :D

Duygusuzz demiş ki:
Mirage demiş ki:
Aynen orda çok feci korktum bide şerefsiz herif üstü yokken glenin yanına getirdi yazık koreliye ya rickler orayı basarsa eğer o valiyi öldürür o sinirle diye düşünüyorum :D
Sevmedim valiyi zaten zombilerin içine atsınlar onu :D

Lemonade demiş ki:
Mirage demiş ki:
Lemonade demiş ki:
Neresini seviyosun ya o tiple maggie i goturuyor :(

maggie :kalp:
Chuck'tan biliriz biz onu :D
şşş chuck'a laf yok cool2:
Bana karşı Chuck'ı savunuyorsun ya eekd1 :D

@Duygusuzz

Hayır normal Chuck :D Bartowski olan

Takımı
Besiktas
Tamam
Valiyi bende sevmedim tipinde hayır yok andrea'yıda götürdü adam kasabanın kinq'i gibi makara:

Duygusuzz demiş ki:
Tamam
Valiyi bende sevmedim tipinde hayır yok andrea'yıda götürdü adam kasabanın kinq'i gibi makara:
Şöyle bir olay da var o başlardaki zombi kızını göstermediler daha o kavanozlarda var.Tekinsiz biri.

@Lemonade

Chuckster'ız oğlum biz bana tavır yapma :mrgreen:

artik senaryoda bir takim sikintilar mi vardir nedir yavasladi heyecanlar, 5 bölümdeki tek farklilik Ninja karisinin wolbery den ayrilmasi oldu. Toparlayacaklar gibi duruyor bu son bölümden, yeni bölümü heyecanla takip ediyorum.

Takımı
Besiktas
Mavii demiş ki:
artik senaryoda bir takim sikintilar mi vardir nedir yavasladi heyecanlar, 5 bölümdeki tek farklilik Ninja karisinin wolbery den ayrilmasi oldu. Toparlayacaklar gibi duruyor bu son bölümden, yeni bölümü heyecanla takip ediyorum.
8.bölümde ortalık karışacak gibi baya sezon finaline girecek diyorlar finale giriş bölümleri çok iyi oluyor :starving:

sezonun en iyi bölümü geliyor bence, bu arada eğer orada tecavüz etseydi ben diziyi bırakır A-T-W-D topluluğu kurardım.

Yukarı Alt