kalkmıyordur ki :dLemonade demiş ki:Beth carla verirse izlemeyi birakirim
Neeeeeeeeeeeeee . Hayııııııııııııııııııııııııııııııııır . Bir daha diziyi izlemeden bu konuya bakmıycamKemalist demiş ki:Güzeldi bölüm , lorinin ölmesine sevindim.Carl baya baya yazıyor sarışın'a :)
spoileri bastan aldınErythrai demiş ki:Neeeeeeeeeeeeee . Hayııııııııııııııııııııııııııııııııır . Bir daha diziyi izlemeden bu konuya bakmıycamKemalist demiş ki:Güzeldi bölüm , lorinin ölmesine sevindim.Carl baya baya yazıyor sarışın'a :)
Hacım zaten burası dizi sohbet konusu ne diye baktın ki burayaErythrai demiş ki:Neeeeeeeeeeeeee . Hayııııııııııııııııııııııııııııııııır . Bir daha diziyi izlemeden bu konuya bakmıycamKemalist demiş ki:Güzeldi bölüm , lorinin ölmesine sevindim.Carl baya baya yazıyor sarışın'a :)
7 dakika izleyip aşağı atmıştım bir bakıyım iyi mi kötü mü diye yorumlaraKemalist demiş ki:Hacım zaten burası dizi sohbet konusu ne diye baktın ki burayaErythrai demiş ki:Neeeeeeeeeeeeee . Hayııııııııııııııııııııııııııııııııır . Bir daha diziyi izlemeden bu konuya bakmıycamKemalist demiş ki:Güzeldi bölüm , lorinin ölmesine sevindim.Carl baya baya yazıyor sarışın'a :)
sesli güldümLemonade demiş ki:Beth carla verirse izlemeyi birakirim
Dizinin adını Sex And The Walkers yapsınlar o zaman.Zaten Carol... Neyse.Su kaydırağı gibi kayan kayana olucak bu gidişleLemonade demiş ki:Beth carla verirse izlemeyi birakirim
Evet Rick hafiften tırlatmış gibi .Lemonade demiş ki:
Rick kafayı yiyor gibi
Spoiler'ı açmıcam hep pişman ediyosun izleyim sonra topic'deyimLemonade demiş ki:O nasıl bölümdü öyle ya
Aklımda bir sürü ? oluştu
bknz:
S3E6 Fragman;