Mantıklı EXL Ailesi başta ben GodFathermavii demiş ki:Herkes resimlerni koysun bence video yapalım
Mantıklı EXL Ailesi başta ben GodFathermavii demiş ki:Herkes resimlerni koysun bence video yapalım
Yağlı güreş heralde ama onunda alanı farklıdırmavii demiş ki:vay güreşçimiz bile var. bende güreşiyorum ama alanlarımız farklıLagroad demiş ki:2010 Şadırvan adli bir restaurant'ta öylesine bir fotoğraf :)
- Resim Silinmiş.
Düden Cafe adlı bir yerden çıkıp eve giderken :)
- Resim Silinmiş.
20 Kasım 2010'daki halim :)
- Resim Silinmiş.
7-8 Mart Antalya Güreş İl Birinciliği Müsabakalarında Antalya İl 2.si Greco-roman
- Resim Silinmiş.
İstekler üzerine yenileri gelebilir :) Bu arada Nincasu fazla yakışıklısın bro :) Sw33ty senin zombie'de bomba hani :)
dinime küfreden müslüman olsamavii demiş ki:sİGARA ÖLDÜRÜR
Göster ile gizleye tıklamam bir oldu.ownerMad demiş ki:Resim koymak farz oldu sanırım
Paralar ganihanry006 demiş ki:Google a nıckınızı yazdıgınızda ılk cıkan gorsel konusu ıcın tıkladım. Gecen sene Wahrenheit.comda Arkadasım a Yaptıgım kıyaktan once butce hesaplaması yaparkenkı durumum un gorselını gördüm
NiNCaSu demiş ki:Paralar ganihanry006 demiş ki:Google a nıckınızı yazdıgınızda ılk cıkan gorsel konusu ıcın tıkladım. Gecen sene Wahrenheit.comda Arkadasım a Yaptıgım kıyaktan once butce hesaplaması yaparkenkı durumum un gorselını gördüm
Burasıda memleketim-köyüm zatenhanry006 demiş ki:CoolerMaster demiş ki:
Geçen yazdan kalma bi foto
Mekan Şahane Memleketimi Köyümü Hatırlattı bana
CoolerMaster demiş ki:Burasıda memleketim-köyüm zatenhanry006 demiş ki:CoolerMaster demiş ki:
CoolerMaster demiş ki:Burasıda memleketim-köyüm zatenhanry006 demiş ki:CoolerMaster demiş ki:
mavii demiş ki:sİGARA ÖLDÜRÜR
Bende ''mekan''ın neresi olduğunu belirmiştim..hanry006 demiş ki:ben kendı memleketımı hatırlattı demıstım
CoolerMaster demiş ki:Bende ''mekan''ın neresi olduğunu belirmiştim..hanry006 demiş ki:ben kendı memleketımı hatırlattı demıstım
2 çocuğunmu var?NiNCaSu demiş ki: