Banka düzgün oturun.Gece yatağa nasıl yatıyorsun bilemicem.Hayta35 demiş ki:Hafta Sonu Piiz öncesi KArşıyaka > Bostanlı
Biz Karşıyaklaıyız hacım rahat bizi bozarNiNCaSu demiş ki:Banka düzgün oturun.Gece yatağa nasıl yatıyorsun bilemicem.Hayta35 demiş ki:Hafta Sonu Piiz öncesi KArşıyaka > Bostanlı
Bizde antalyalıyakHayta35 demiş ki:Biz Karşıyaklaıyız hacım rahat bizi bozarNiNCaSu demiş ki:Banka düzgün oturun.Gece yatağa nasıl yatıyorsun bilemicem.Hayta35 demiş ki:Hafta Sonu Piiz öncesi KArşıyaka > Bostanlı
İnsan kız arkadaşını buralara koyarmı.Dulce Amor demiş ki:
kız arkadaşım ve ben
Uyumlu cift hakikaten sizinki hayatinizda bol şansDulce Amor demiş ki:
kız arkadaşım ve ben
Bizi yakıştırdığın çooook mutlu oldum şimdi Ayrıca güzel dilek dileyen insan çok az.Aga seni özel insanlar listeme aldımBaris Chn demiş ki:Uyumlu cift hakikaten sizinki hayatinizda bol şansDulce Amor demiş ki:
kız arkadaşım ve ben
Cidden yakışıyosunuz Allah bozmasın neresi orası ?Dulce Amor demiş ki:
kız arkadaşım ve ben
Rjona ters.Baris Chn demiş ki:Uyumlu cift hakikaten sizinki hayatinizda bol şansDulce Amor demiş ki:
kız arkadaşım ve ben
ortam gerektiriyor ağa bizimki kvp ye kayıyorRapp3R demiş ki:evde takım elbise geleceğini görebiliyorum exzorsiz
Genede büyük sözü dinle.Dulce Amor demiş ki:@ frityus
Teşekkür ederim hacım. Mekan Bulgaristan/Varna
@NiNCaSu
Sizleri kendime yakın görmesem böyle resim koyarmıyım be usta
ama ben onu görmedimExezoris demiş ki:ortam gerektiriyor ağa bizimki kvp ye kayıyorRapp3R demiş ki:evde takım elbise geleceğini görebiliyorum exzorsiz