EmmaW

dj isyankarironEyE demiş ki:Tee doğum günümden kalma, şimdi saç sakallan tam şerefsize benzedik.
dj isyankarironEyE demiş ki:Tee doğum günümden kalma, şimdi saç sakallan tam şerefsize benzedik.
Olmeca " kaçak " ama Efes " gerçek "ironEyE demiş ki:Tee doğum günümden kalma, şimdi saç sakallan tam şerefsize benzedik.
buyur benden hediyextollgax demiş ki:Olmeca " kaçak " ama Efes " gerçek "
not: %70 eminim kaçak Olmeca türkiyeye her daim kaçak gelir.
not2: askerdeydim bu resimde (marmaris)
ahahaahaRookie demiş ki:buyur benden hediyextollgax demiş ki:Olmeca " kaçak " ama Efes " gerçek "
oha boş beleş adam mıyız lan biz !Rookie demiş ki:buyur benden hediyextollgax demiş ki:Olmeca " kaçak " ama Efes " gerçek "
öyle bi bakış var amaxtollgax demiş ki:oha boş beleş adam mıyız lan biz !Rookie demiş ki:buyur benden hediyextollgax demiş ki:Olmeca " kaçak " ama Efes " gerçek "
Lenneth demiş ki:
Fotoğrafta pek belli olmamış, keçi sakalı da var ya neyseLemonade demiş ki:Gökhan biz babadan oğula nesiliz köseyiz köseyiz demiştin faullerden attırmaya başlamış
Tıpkı benim ki de böyle Forumun 3 kösesiyiz sen, ben vee barbaros Şaka maka kirli sakalim olmasi için her seyi verirdimLenneth demiş ki:Fotoğrafta pek belli olmamış, keçi sakalı da var ya neyseLemonade demiş ki:Gökhan biz babadan oğula nesiliz köseyiz köseyiz demiştin faullerden attırmaya başlamış
Barbaros daha velet be hacım, 16 lık çıtır daha tüyler yeni bitmeye başlamıştır ondanLemonade demiş ki:Tıpkı aynı benim ki de Forumun 3 kösesiyiz sen, ben vee barbaros Şaka maka kirli sakalim olmasi için her seyi verirdimLenneth demiş ki:Fotoğrafta pek belli olmamış, keçi sakalı da var ya neyseLemonade demiş ki:Gökhan biz babadan oğula nesiliz köseyiz köseyiz demiştin faullerden attırmaya başlamış