Kısasa kısas ha?Lordzek demiş ki:@Lenneth
sonunda gözünü kısmadığın resim gördük
Vurucam ağzına onu istiyorLemonade demiş ki:Kısasa kısas ha?Lordzek demiş ki:@Lenneth
sonunda gözünü kısmadığın resim gördük
sana benden 1 yaş küçük arkadaşımı getiririm boy 1,92 kilo 100 küsür hergün 2 kere sakal tıraşı oluyor. Yani sakal işinin yaşla değil bünyeyle alakası varLenneth demiş ki:Barbaros daha velet be hacım, 16 lık çıtır daha tüyler yeni bitmeye başlamıştır ondan
Dedigim gibi bazilari 5 yasindan beri jilet vuruyorlar :(Lordzek demiş ki:sana benden 1 yaş küçük arkadaşımı getiririm boy 1,92 kilo 100 küsür hergün 2 kere sakal tıraşı oluyor. Yani sakal işinin yaşla değil bünyeyle alakası varLenneth demiş ki:Barbaros daha velet be hacım, 16 lık çıtır daha tüyler yeni bitmeye başlamıştır ondan
Selam tanışabilir miyiz ?ironEyE demiş ki:Oyunuzu bana verin !
Alta bi sansür koysaydın ulan o ney öyle eşşekmisin senUprising demiş ki:Gözlüklü olmayan
Adonis karsim oraya da sansür çekersekAddicted demiş ki:Alta bi sansür koysaydın ulan o ney öyle eşşekmisin senUprising demiş ki:Gözlüklü olmayan
Aynı Anda İşediniz mi ? Dalga Dalga YayılıyorUprising demiş ki:Gözlüklü olmayan
Salda gölü hacım burdurun bir ilçesinde.Her sene memlekete gidince gidiyoruz bu göle gerçekten suyu çok güzel ama baya derin bir göl dünya sıralamasında ilk 5 te olması lazım derin göller arasında yanlış hatırlamıyorsam ama bir o kadar da berrak ve tatlısu gölü.Lenneth demiş ki:@uprising
Emre hacim neresi orasi yahu suyuna asik oldu
Bi an nah yapıyorsun sandım.Prisoners demiş ki:
ironEyE demiş ki:Bi an nah yapıyorsun sandım.