thanxlnTerpoL demiş ki:Reklam yok .!
Afiyet olsun bro
thanxlnTerpoL demiş ki:Reklam yok .!
Afiyet olsun bro
Sünger bobRapp3R demiş ki:Sek süt reklamımıda yaparm yani
Ben seninle arkadaş bile olmam be!Beni döversin Majim boşuna uğraşma kendini şişircem diye herşeyin doğalı güzeldir.Çok şişkinler tipsiz oluyor be majim.rastaaa demiş ki:extraloob'a yeni katildim daha bi kaynaşma olsun :)
- Resim Silinmiş.
kaç ayda yaptın bu vücudu ?rastaaa demiş ki:
maşallahrastaaa demiş ki:
Başarılar yarışmada şimdidenrastaaa demiş ki:
Sübhanallah.rastaaa demiş ki::) hadi bakalim 4 ay once çekmiştim üsteki fotoyu suan diyetleyim dahada geliştiler bakalim rakip olabilicek misin :))
2.5 sene sonra yeni yeni mi bu şekli aldı yoksa baya zamandırmı böyle.birde protein tozu kullandınmı.?rastaaa demiş ki:2.5 sene oldu vucud geliştirmeye başiliyali
kaç usta kaçLeetnock demiş ki:Neler var burada böyle :p
Aslinda daha iyi olabilirdi üniversite sınavım vardi istediğim gibi performans gösteremedim nankor spor hemen azaliyo , bu aralar toplayama basladim protein tozu vs. kullandim kullaniyorum da onlarsiz olmaz yani şart onlarDukeNukem demiş ki:2.5 sene sonra yeni yeni mi bu şekli aldı yoksa baya zamandırmı böyle.birde protein tozu kullandınmı.?rastaaa demiş ki:2.5 sene oldu vucud geliştirmeye başiliyali
Sporun iyisi kötüsü olmazrastaaa demiş ki:Aslinda daha iyi olabilirdi üniversite sınavım vardi istediğim gibi performans gösteremedim nankor spor hemen azaliyo , bu aralar toplayama basladim protein tozu vs. kullandim kullaniyorum da onlarsiz olmaz yani şart onlarDukeNukem demiş ki:2.5 sene sonra yeni yeni mi bu şekli aldı yoksa baya zamandırmı böyle.birde protein tozu kullandınmı.?rastaaa demiş ki:2.5 sene oldu vucud geliştirmeye başiliyali