Kraaaltakmıyorum sakat bırakmasınlar yeter ölümden yana sıkıntı yok.
Kraaaltakmıyorum sakat bırakmasınlar yeter ölümden yana sıkıntı yok.
DX11.2 ve 384 bit otoban gibi..Beyler bilgisayarı satmayı düşünüyorum da ne kadar eder ?
İşlemci, ekran kartına yeni macun sürdüm, ssd'ye windows 10 orjinal kurdum. Akıyor
Oyunlarda yüksek performans beklenmesin, konu açar testleri eklerim.
Sapphire R9 280 DUAL-X
AMD FX X6 6300
GA-970A-UD3P ANAKART
8GB RAM (2x4)
COOLER MASTER HYPER 212EVO
ZALMAN Z5 MidT ATX SİYAH KASA
Corsair 550W
250 GB SSD 860 EVO
WD Blue 1TB HDD
Kardeşim sat sat cumartesi görüşücez2000 civarı bir fiyat aklımda amma
Ezeriz parayı, Ankara'nın pavyonları meşhurKardeşim sat sat cumartesi görüşücez
Ne bilek varmış adamda ya,Bunlar nasıl polis ya?
#rezDün ODTÜ şenliklerine gittik arkadaşla, Suriyeliler hakkında bir şeyler derken kızın biri geldi Suriyelilerden mi konuşuyorsunuz dedi belli kafası da güzel. Muhabbet ettik biraz, ben sizi çok sevdim birlikte takılalım dedi. Yanında da oğlan var, dedim sevgilisidir, uzak duruyorum. Kız geldi kucağıma yattı, ben uslanmaz bir oro*** filan demeye başladı.
Alp başına bir şey gelecek diye korkuyorum.Dün ODTÜ şenliklerine gittik arkadaşla, Suriyeliler hakkında bir şeyler derken kızın biri geldi Suriyelilerden mi konuşuyorsunuz dedi belli kafası da güzel. Muhabbet ettik biraz, ben sizi çok sevdim birlikte takılalım dedi. Yanında da oğlan var, dedim sevgilisidir, uzak duruyorum. Kız geldi kucağıma yattı, ben uslanmaz bir oro*** filan demeye başladı.
Hacım sen ne kadardır spor yapıyorsun. Birde kilo değişimin ne durumda oldu bu süreçte.Daha önce l-karnitine kullanmış olan var mı?
1.5 ay boyunca keto diyet yapmayı düşünüyorum ilave etkisi olur mu?