Artık şu el kompresörlerinden almam lazım üfleye üfleye öldüm.
Biz suyu bardakta görenlerden değiliz diisin.Biz alışkınız
Büyük ihtimal dosyadandır.Mavi ekran hatası karşılaştım Windows 10 format aticaktim İSO dosyasından kaynaklanırmı. Önerisi olan varmı
Şefim Win 10 Türkçe 64x sağlam güzel Torrent dosyası biliyormusun. Torrentle anca indirebiliyorum diğerini indirirken yarıda kesildi seedi bitmiş sanırım.Büyük ihtimal dosyadandır.
Zamunda dan indir ingilizceyi sonra update edebiliyorsun zaten Türkçe'ye.Şefim Win 10 Türkçe 64x sağlam güzel Torrent dosyası biliyormusun. Torrentle anca indirebiliyorum diğerini indirirken yarıda kesildi seedi bitmiş sanırım.
Zamundadan indirmiştim zaten fakat resimdeki hata ile karşılaşıyorum. Windows 10 Pro 10547Zamunda dan indir ingilizceyi sonra update edebiliyorsun zaten Türkçe'ye.
Ben zamundanın en son yayınlanan en+bg versiyonunu indirip kurdum sıkıntısız. 1903 olması lazım.Zamundadan indirmiştim zaten fakat resimdeki hata ile karşılaşıyorum. Windows 10 Pro 10547
aksine win10 daha senkronize diye düşünüyorum benim de ryzen.Win10 demişken 1903'e sıfırdan kurulumla geçip performans artışı/düşüşü yaşayan var mı oyunlarda vs ? işlemcim ryzen.
Valla abi, ne salak bir hava var kaç gündür. Hem yağmur yağıyor deli gibi, hemde müthiş sıcak bir şey giyemiyorsun.Selamlar. Yaz gelmeyi unuttu
21 Haziran bugün geldi işte eli kulağındadır.Selamlar. Yaz gelmeyi unuttu
Sakin ol derin bir nefes al. Anlat seni dinliyorum . Mendili çok bitirme yalnızBeni biraz anlasana