450 mb patch mi olur :(
Lemonade demiş ki:Nickimi hi im limon yapmayı düşünüyorum gosu fanı olduğum için Her ne kadar dün onu hayal kırıklığına uğratsamda
Başka önerisi olan var mı? (:
hi im not gosu espirisi kalkanı
datLimon , datLemonadeLemonade demiş ki:Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Lemonade demiş ki:Nickimi hi im limon yapmayı düşünüyorum gosu fanı olduğum için Her ne kadar dün onu hayal kırıklığına uğratsamda
başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsinLemonade demiş ki:Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Kanka ama çok sempatik hi im limon xd Bu arada skype neden bakmıyorsun :/Heartless demiş ki:Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsinLemonade demiş ki:Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
:** canımm benım xdsarkolata demiş ki:Qnq gosu kim ki yigit daha iyi vayne oynuyor bence sen adini limon carry falan yap xd
10 yüz milyon tane hi im ... nicki var. Tavsiye etmem.Lemonade demiş ki:Nickimi hi im limon yapmayı düşünüyorum gosu fanı olduğum için Her ne kadar dün onu hayal kırıklığına uğratsamda
Benim vayne niye bu kadar vurmuyo .s.s.s.sLemonade demiş ki:2 gündür botta karşımdaki adamlar aşırı fazla vuruyormuş gibi :S