hayır ben bir şey yazdım burayaWindy demiş ki:Naber la gençler devam mı lole
Lemonade demiş ki:
Arkadaşıyla (maddy) dalga geçen oyuncunun hazin sonu
iyidir pompa baba senden ne haber müslüme selam lole devamWindy demiş ki:Bu mesaj Windy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Beyler bu adamdan uzak durun evde yangın falanda çıktı noluyor anlamadımMaddy demiş ki:Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Lemonade demiş ki:
sarko şuan onu taşıyor bakalım sarkoda nolacakLemonade demiş ki:Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Beyler bu adamdan uzak durun evde yangın falanda çıktı noluyor anlamadımMaddy demiş ki:Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Lemonade demiş ki:
hayat işte karşim sürünüyoruz :psarkolata demiş ki:Bu mesaj Windy rumuzlu uyeden alinti yapildi
iyidir pompa baba senden ne haber müslüme selam lole devamWindy demiş ki:Bu mesaj Windy rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:LİMON SEN ÇOK KÖTÜSÜN SEN LOWSUN NOOBSUN AHMET ÇOK İYİ OYNUYOR
MMR'ın yerlerde süründüğü bronz-silver bölümleri.Bazı rivayetlere göre ruhun plata kadar huzur bulamıyormuşWarmoon demiş ki:Elohell , Eloboost yapılan kişiye hesap verilince beceremeyip lig düşmesimi(elo kaybetmesi) oluyor?
Türkçesi?Zippy demiş ki:Bu mesaj Warmoon rumuzlu uyeden alinti yapildi
MMR'ın yerlerde süründüğü bronz-silver bölümleri.Bazı rivayetlere göre ruhun plata kadar huzur bulamıyormuşWarmoon demiş ki:Elohell , Eloboost yapılan kişiye hesap verilince beceremeyip lig düşmesimi(elo kaybetmesi) oluyor?
qel baron önü wsyeHeartless demiş ki:son oyunlarda özgürle trollediğimiz için skor tablosu böyle işi ciddiye alırsak burda 1 kişi kalmaz akıllı olun aklınızı alırız
Üst üste çok maç kaybettiğinde oyunun kurulu sistemi gereği karşına ve yanına senin gibi insanlar geldiğinden dolayı üst üste maç kaybetmeye devam ettiğin durum. Alt liglerin alt division'larında sürünmeye mahkum edilme durumu. Her oyun kanser, her oyun AIDS.Warmoon demiş ki:Bu mesaj Zippy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Türkçesi?Zippy demiş ki:Bu mesaj Warmoon rumuzlu uyeden alinti yapildi