- Takımı
- Seçiniz...
1 loseyi 3vs3te kaybetmişler xd beyler morgana support op herşeyi dodgeliyor değerini anlayın şu heronun 3 saniye stun late gamede maç kazandırıyor
Velkoz ciktimi?Maddy demiş ki:velqozla penta qeyfi
Adam, daha çıkmadan penta atıyor, çıksa kim bilir neler yapıcak.Maddy demiş ki:velqozla penta qeyfi
fdjskalfsaAllah diyen koyun demiş ki:Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Adam, daha çıkmadan penta atıyor, çıksa kim bilir neler yapıcak.Maddy demiş ki:velqozla penta qeyfi
wow prior is firstMaddy demiş ki:Bu mesaj Allah diyen koyun rumuzlu uyeden alinti yapildi
fdjskalfsaAllah diyen koyun demiş ki:Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildi
@rebel
pbede denedim hacı
peihai demiş ki:Arkadaşım Nami hediye etmiş anlayamazsınız beni en büyük çeken ultinin yaptığı dalga köpürtmesi :'''(
gj. Bu arada kadeh core sanırım senin buildlerinde_TAu demiş ki:Xerath OP
yok tabiki öyle zaten de.7 maç atmış hepsinde ilk item görünce ne biliyim komik geldi Onsuz olmaz gibi çok seviyor bellisarkolata demiş ki:ap+mana midlanerlar'a athene core, hatta khazix, zed gibi rakiplere karşı bile alıyorlar çünkü lazım olan her şeyi veriyor.
temo hiç iyi bir karakter değil oyunda nefret ettiğim karakterler arasında hatta dereceli maçlarda bile alma derim tank adama counter atacağına sende tank al takımına yara.Wax Whine demiş ki:Teemo ne kadar işe yarar bi hero öyle. Solo top çıkıyorum sırf drake baron mantarlarıyla apcyi alıyorum tuhaf geliyor
[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
benim elomda hiç öyle değil phaldor kardeşPhaldor demiş ki:alakası yok teemmo picklememek ile sayın kalp kardeş yani artık şöyle eskiden de iyi bir hero idi fakat şimdi oraclenin kaldırılmasıyla daha da güçlü bir hero oldu mantıklı harita mushroom u ile gayet kolay şekilde oyun kazandırabilir saygılar efenim
böyle cahiller penta atıp video çekiyor işteLemonade demiş ki:Bu arada bloklu adam karşıya gelebiliyormuş öğrenmiş oldum.