Yok kank izmirdeydimMaddy demiş ki:Benim bilgisayarımı tamir edip geri dönmemi mi bekliyodun sarkiş
haber vereydin de sarkişi gözlerimle bi göreydimsarkolata demiş ki:Yok kank izmirdeydimMaddy demiş ki:Benim bilgisayarımı tamir edip geri dönmemi mi bekliyodun sarkiş
izmirli miydin senMaddy demiş ki:Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
haber vereydin de sarkişi gözlerimle bi göreydimsarkolata demiş ki:Yok kank izmirdeydimMaddy demiş ki:Benim bilgisayarımı tamir edip geri dönmemi mi bekliyodun sarkiş
Edepsizlik ve şerefsizlik yapma oldumu ailemi ağzınada alma yakından ya da uzaktan biraz edepli ol edepli. Sataşmaktan vazgeçin varsa kozunuz paylaşırız.Crusade demiş ki:Bu mesaj NiNCaSu rumuzlu uyeden alinti yapildi
senin enişte napiyo yoğun mu boost yapamiyor mu yoksa niye resim atmıyonki yhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaNiNCaSu demiş ki:Bu mesaj Crusade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Boosta benim ihtiyacım yok,ihtiyacı olanlar sizlersiniz...Crusade demiş ki:nincasu bak windy boost işi yapiyomuş bi pm uzağında
Maddy demiş ki:La olm bi susun ufacık şeyleri büyütmeyin kendinize dert edinmeyin
Phaldor demiş ki:Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Maddy demiş ki:La olm bi susun ufacık şeyleri büyütmeyin kendinize dert edinmeyino-<^<
Maddy demiş ki:Bu mesaj Phaldor rumuzlu uyeden alinti yapildi
Phaldor demiş ki:Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Maddy demiş ki:La olm bi susun ufacık şeyleri büyütmeyin kendinize dert edinmeyino-<^<