Bu mesaj Phaldor rumuzlu uyeden alinti yapildi
Phaldor demiş ki:
herkes burda birbirine sataşıyor, özellikle seni seçmiyoruz yada seçmiyorlar sen sadece abarttığın için kızdığın için sana sataşınca haz alıyoruz XD sry
1
Bu sizin kişilik kalitenizi belirler zaten sorun yok. Şunu da bilin 27 yaşındayım.Evliyim saygınızı ona göre koruyun.Sadece bu saygı!

Takımı
Seçiniz...
Takımdan biri x rolünü bırak taşırım manyak oynarım deyip fedleyince x15 kat kanser oluyorum ya.

seskes

bak güzel abim sen hala abartıyorsun, insanları bu şekilde sınıflandırarak kendine saygı kazandıramazsın keza daha fazla saldırmak isterler :d internet platformundayız bırakta herkes azcık gülsün bazıları biraz sinirlensin, sonra o sinirlenenler sinirlensin. o kadar çok abartıyosun ki bu yazılanlar senin dışında kimsenin umrunda bile değil, yine de ben bir daha yazmam kusura bakma ağabey

Takımı
Galatasaray
Bu mesaj NiNCaSu rumuzlu uyeden alinti yapildi
NiNCaSu demiş ki:
Phaldor demiş ki:
herkes burda birbirine sataşıyor, özellikle seni seçmiyoruz yada seçmiyorlar sen sadece abarttığın için kızdığın için sana sataşınca haz alıyoruz XD sry
1
Bu sizin kişilik kalitenizi belirler zaten sorun yok. Şunu da bilin 27 yaşındayım.Evliyim saygınızı ona göre koruyun.Sadece bu saygı!
ister 27 ol ister 45 ister 15 elo boost yaptırarak lig atladığın gerçeğini değiştirmez bu yüzden seninle dalga geçiyoruz bu yüzden bizden gereken saygıyı göremiyorsun. Sen kendini boostlatıp challenger olacaksın sonra insanlar sana dyrus muamelesi yapacak oldu canım BYS XD

Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
NiNCaSu demiş ki:
Phaldor demiş ki:
1
ister 27 ol ister 45 ister 15 elo boost yaptırarak lig atladığın gerçeğini değiştirmez bu yüzden seninle dalga geçiyoruz bu yüzden bizden gereken saygıyı göremiyorsun. Sen kendini boostlatıp challenger olacaksın sonra insanlar sana dyrus muamelesi yapacak oldu canım BYS XD

sarkolata demiş ki:
NiNCaSu demiş ki:
Phaldor demiş ki:
1
Ben kimseden saygı içerikli kelimeler beklemiyorum @sarko saygılı olun diyorum sadece ithamlarınızda bu budur yani.Eloboost mevzusuna gelince ben eloboost yaptırmadım yaptırmamda dyrus olma çabamda yok olmadıda.Allah biliyor yukarda!Eloboost yaparak ligde atlamadım bunuda bil.Dalga geçin de araya farklı şeyler sokmayın işte.Biz burada turnuvalarada girdik hep beraber.Çeşitli arkadaşlarlada oyun oynadık.Siz daha benimle bir oyun bile atmadan eloboost olduğumu ortaya attınız.Şunu da biliyorum sadece bu oyunda değil tüm oyunlarda geneliniz böyle çıkıyor.Ayrıca ben o ligleri leesini iyi oynadığım için çıktım!Her oyunda lee sin oynadım.Her oyunda oyunu taşıdım.Sağlam playerlarla oyuna girdm.Premade girdim. Ben challenger ligine ulaştıysam Lee sini iyi oynadığım içindir.Bunu inkar eden yok.Kimseye de kanıtlayacak birşeyim yok.Ha illa diyorsanız birdaha kasarım buna da eloboost dersiniz gerçi siz! En yukarda yazdım madem öyle açayım bir acc takılalım tr de skype tw ne isterseniz kabul mu? Oynayalım yüz yüze size yukarıda bunuda teklif ettim! Eee zorunuz ne , sorun ne! Onu anlamadım.Teklifimi yine yapıyorum.Kuralım bir takım hep beraber oynayalım ya da bir takımınız var sa benide alın.Saygı duyulmasını beklemiyorum.Sadece oynayalım sonra dan burada gerekeni yazarsınız zaten.

Advance

NiNCaSu demiş ki:
sarkolata demiş ki:
NiNCaSu demiş ki:
1
Ben kimseden saygı içerikli kelimeler beklemiyorum @sarko saygılı olun diyorum sadece ithamlarınızda bu budur yani.Eloboost mevzusuna gelince ben eloboost yaptırmadım yaptırmamda dyrus olma çabamda yok olmadıda.Allah biliyor yukarda!Eloboost yaparak ligde atlamadım bunuda bil.Dalga geçin de araya farklı şeyler sokmayın işte.Biz burada turnuvalarada girdik hep beraber.Çeşitli arkadaşlarlada oyun oynadık.Siz daha benimle bir oyun bile atmadan eloboost olduğumu ortaya attınız.Şunu da biliyorum sadece bu oyunda değil tüm oyunlarda geneliniz böyle çıkıyor.Ayrıca ben o ligleri leesini iyi oynadığım için çıktım!Her oyunda lee sin oynadım.Her oyunda oyunu taşıdım.Sağlam playerlarla oyuna girdm.Premade girdim. Ben challenger ligine ulaştıysam Lee sini iyi oynadığım içindir.Bunu inkar eden yok.Kimseye de kanıtlayacak birşeyim yok.Ha illa diyorsanız birdaha kasarım buna da eloboost dersiniz gerçi siz! En yukarda yazdım madem öyle açayım bir acc takılalım tr de skype tw ne isterseniz kabul mu? Oynayalım yüz yüze size yukarıda bunuda teklif ettim! Eee zorunuz ne , sorun ne! Onu anlamadım.Teklifimi yine yapıyorum.Kuralım bir takım hep beraber oynayalım ya da bir takımınız var sa benide alın.Saygı duyulmasını beklemiyorum.Sadece oynayalım sonra dan burada gerekeni yazarsınız zaten.
Nickini verir misin arada izleyim oyunlarını?

Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Advance demiş ki:

Nickini verir misin arada izleyim oyunlarını?
Şu anda oynadığım bir hesap yok.En son euda vardı onuda buradan arkadaşa sattım d1 acc. oda tr ye taşımız nick mtarunner.2 haftaddır oynayamıyorum çünkü w8 işlemci pc aldım.Bu akşam format attıracağım w7 yaptırcam.Yeni bir acc açıp öyle oynayacağım.Varsa takım oynayalım hep beraber.

leona ve brauma günateşi mi randuin mi? aynı şekilde threshe de kısaca tank suplara

seskes

şuan oynadığım bi hesap yoq ama boost aşamasında olan var bitecek yakında booster kardasim sayesinde ayrica çeşitli bahaneler kullanmayı seferim tskler

Advance

NiNCaSu demiş ki:
Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Advance demiş ki:
Bir program vardı elo ile başlıyordu sanırım sonu da boosttu yüklersen düzelir.
:rolleyes1:
Nickini isteme sebebim seninle oyun atma veya takım oluşturma isteğin değil eloboost değilim diye ağladığın için kanıt olarak görmek içindi.

Advance

NiNCaSu demiş ki:
Gönderdik nicki bak gör. Adam online ise aç konuş metrarunner nick.Ağlayanda yok hepiniz konuşuyorsunuz ama boş yani.
2 farklı nick yazmışsın ikisi de geçerli değil.

Yukarı Alt