Advance

Bu mesaj NiNCaSu rumuzlu uyeden alinti yapildi
NiNCaSu demiş ki:
Şimdi başka iftiralar bulmaya çalışın hadi :)
DP Phoenix benim de nickim challenger 5. sıradayım dpde oynuyorum aynı zamanda 2. hesabım da SKT T1 Faker, korede ama o hesabım, bir tane de NA de var TSM Bjergsen onda da turnuvalara katılıyoruz işte.Yazıyorsam buraya kesin doğru yani inan.

Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Advance demiş ki:
Bu mesaj NiNCaSu rumuzlu uyeden alinti yapildi
NiNCaSu demiş ki:
Şimdi başka iftiralar bulmaya çalışın hadi :)
DP Phoenix benim de nickim challenger 5. sıradayım dpde oynuyorum aynı zamanda 2. hesabım da SKT T1 Faker, korede ama o hesabım, bir tane de NA de var TSM Bjergsen onda da turnuvalara katılıyoruz işte.Yazıyorsam buraya kesin doğru yani inan.
Doğrudur ne diyim.Şimdi ben sizin gibi laflarmı sarfedeyim?Saygısızlık mı yapayım?Herkez kendi ayıbı ile kalsın.Aynaya bakın önce kendinizi yargılayın!Sen sordun ben cevapladım!İnanmak ya da inanmamak senin elinde!Gerisi emin ol senin problemin :) :nod:

Takımı
Galatasaray
Phaldor demiş ki:
şuan oynadığım bi hesap yoq ama boost aşamasında olan var bitecek yakında booster kardasim sayesinde ayrica çeşitli bahaneler kullanmayı seferim tskler
Ajahajajshahanaja

Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
Phaldor demiş ki:
şuan oynadığım bi hesap yoq ama boost aşamasında olan var bitecek yakında booster kardasim sayesinde ayrica çeşitli bahaneler kullanmayı seferim tskler
Ajahajajshahanaja
我就砍你的屁股。比賽恰逢哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈 :D

Takımı
Galatasaray
Challenger oldum diye ortaya dustugun zamanlardan konustugum, okuldan challenger arkadas. Simdi de ilk 15te ismini vermiyorum kendi istemez diye

Zaten bunlara ihtiyac yok hal ve hareketlerinden ne oldugu belli.

Bu arada eger yeni klavyenden dolayi degilse baglac olan da de leri ayirip bir de herkez degil de herkes yazarsan sevinirim 27 yasina gelmissin okurken rahatsiz oluyorum.

sarkolata demiş ki:
Challenger oldum diye ortaya dustugun zamanlardan konustugum, okuldan challenger arkadas. Simdi de ilk 15te ismini vermiyorum kendi istemez diye

Zaten bunlara ihtiyac yok hal ve hareketlerinden ne oldugu belli.

Bu arada eger yeni klavyenden dolayi degilse baglac olan da de leri ayirip bir de herkez degil de herkes yazarsan sevinirim 27 yasina gelmissin okurken rahatsiz oluyorum.
ifşa team makara:

İyide bumudur kanıt?Uzun zamandır oynanmamış hero girmişim kasmısım.Botmu bu yani bumudur ha!Ya harbiden çocuksunuz ya.Hahahaasfafgagagsagf :D Evet hepiniz çocuksunuz. :D Ya sarko Allah senden razı olsun hahah harbiden ya.Arkadaşın riotta çalışıor hralde yine kasayım istersen?Oda eloboost olur ama :D

Takımı
Galatasaray
Oylesine koydum dedim ya resimleri. Ne oldugu hal ve hareketlerinden belli diyorum zaten. O konustugum arkadasim da tr riot calisanlarindan hepsinden iyidir zaten tr riot calisanlari silver gold insanlar...

sarkolata demiş ki:
Oylesine koydum dedim ya resimleri. Ne oldugu hal ve hareketlerinden belli diyorum zaten. O konustugum arkadasim da tr riot calisanlarindan hepsinden iyidir zaten tr riot calisanlari silver gold insanlar...
Doğru arkadaşın riot çalışanları vs hepsinden iyi kendi kendinize hüküm veriyorsunuz ama çok komikti gerçekten.Arkadaşın melek melek kanatları yok birtek :D

Takımı
Galatasaray
Cok iyi lee oynasan bir sey demicem de jungle creepleri temizlerken pasifi bile kullanmiyon XD westte bronze 5 adamlar bile kullaniyor :(

Yukarı Alt