Ya sarko hadi git işine ben senin gibi yapmıcam sennle dalga geçmicem.Sana ne kesmiyorsam hala gümüştemisin :D Ama o mesaja güldüm bayağı sen ve tayfaların defolun gidin şimdi. Gel vs atalım sıkıntı yok :D Herkez de izlesin. Challenger arkadaşın ve sen kuruyorsun cemiyeti hüküm mü veriyorsun kuş akıllım :D Neyse ya bayağı güldüm yani hemde kıçımla :D BEnde yazayım seninle ilgili kesitleri kafamdan kurgulayayım yazayım arkadaşın isminide alalım gizli heralde :D ahashasfasfasfasfas birşeyi ortaya atıyorsan herşeyi göstereceksin.İftira atmayacaksın şimdi yoluna devam et birdaha adımı bile anma.Öncedende böylydin sen çocuk alperın serverıne oyunlar yaptın senden ustun bırı olunca çekemiyorsun bunu herkez biliyor ama anten tak :D Oyunda denk gelmeyin şu anda mousesiz lol oynuyorum KavluBela nick buyur :D yeni açtım izle :D

Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Advance demiş ki:
Bu mesaj NiNCaSu rumuzlu uyeden alinti yapildi
NiNCaSu demiş ki:
Ya sarko hadi git işine ben senin gibi yapmıcam sennle dalga geçmicem.Sana ne kesmiyorsam hala gümüştemisin :D Ama o mesaja güldüm bayağı sen ve tayfaların defolun gidin şimdi. Gel vs atalım sıkıntı yok :D Herkez de izlesin. Challenger arkadaşın ve sen kuruyorsun cemiyeti hüküm mü veriyorsun kuş akıllım :D Neyse ya bayağı güldüm yani hemde kıçımla :D BEnde yazayım seninle ilgili kesitleri kafamdan kurgulayayım yazayım arkadaşın isminide alalım gizli heralde :D ahashasfasfasfasfas birşeyi ortaya atıyorsan herşeyi göstereceksin.İftira atmayacaksın şimdi yoluna devam et birdaha adımı bile anma.Öncedende böylydin sen çocuk alperın serverıne oyunlar yaptın senden ustun bırı olunca çekemiyorsun bunu herkez biliyor ama anten tak :D Oyunda denk gelmeyin şu anda mousesiz lol oynuyorum KavluBela nick buyur :D yeni açtım izle :D
Yani! Mouse yok laptoptan girdim 3 gündür uğraşıyordum ve çözdüm probmeli sorun nedir gardaş :D Buda eloboost ile kasıldı hee :D Ya siz sarko ve tayfaları hadi bi uzayın ya :D

Advance

Nasıl bir işsizsin sürekli konudasın herhalde, ben uğraşmaktan vazgeçtim diye editleyene kadar mesaj atmışsın :D

Abi lanet olsun bu yeni yayın yapacak olan kişilere. Anasını satayım geldi 2 tane pre yayın yapıyoruz diye feedlediler gittiler, neymiş yayın yaparken kasıyormuş deneme yapıyorlarmış git botlarla yap denemeni. Oyunun anasını belledi şerefsizler

Advance

Cidden boş veriyorum ben, tamaaam en pro sensin

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Takımı
Seçiniz...
Bu mesaj Ben de rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ben de demiş ki:
Abi lanet olsun bu yeni yayın yapacak olan kişilere. Anasını satayım geldi 2 tane pre yayın yapıyoruz diye feedlediler gittiler, neymiş yayın yaparken kasıyormuş deneme yapıyorlarmış git botlarla yap denemeni. Oyunun anasını belledi şerefsizler
İyi bahane bulmuşlar dereceli değildir umarım. :mrgreen:

Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Cool Angel demiş ki:
Bu mesaj Ben de rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ben de demiş ki:
İyi bahane bulmuşlar dereceli değildir umarım. :mrgreen:
Dereceli olmasa bu kadar atarlanmazdım zaten :!!&%&! sadnessla1

Me 12/2
Amumu 4/2
mid 1/7
sup 2/10
adc 0/9
helal be beyler ne prosunuz siz öyle bir da akıl veriyorlar şöyle yapma böyle yap 3 blockla devam ediyoruz diğer maça :P

Takımı
Seçiniz...
Bu mesaj Rebellen rumuzlu uyeden alinti yapildi
Rebellen demiş ki:
Me 12/2
Amumu 4/2
mid 1/7
sup 2/10
adc 0/9
helal be beyler ne prosunuz siz öyle bir da akıl veriyorlar şöyle yapma böyle yap 3 blockla devam ediyoruz diğer maça :P
En sevmediğim insan tipi akıl verip kötü oynayanlar, geçen seçim ekranındayız jungle kaldı bana kötüyüm başka bir yere geçsem olmaz mı dedim middeki eleman şöyle dedi "seri maçımdayım ver jungle ben geçeyim madem taşıyım oyunu hadi gene iyisin köfteor" neyse bir şey demedim geçtim akıl veriyor bana ama zaten koridorda öndeyim gank geliyor ölüyor ben yokken ya niye gittin base diyor salak delirmiştim o maç.

Takımı
Seçiniz...
Beyler bu bir hile sayılır mı ? Adam elmas 5 cailtyn, silver 5 soraka ile premade girmiş bizim takımın botu altın 4 ve 5 adam tek başına tokatladı koridoru yani bu bir hile sayılmaz mı kendi liginin kat kat altında kişilerle oyun atıyor delik deşik etti adam bizim botu adamlara da kızamadım biz zaten o kadar yetenekte kişiler olsak onun ligine çıkarız bence çok saçma, bir kişi kendi liginden en fazla +1 lig en az -1 lig altındaki ile girebilmeli bence....................

bildiğim kadarıyla o şekilde girdiğinde zaten kendi elosunu kazansa bile düşürüyor ama emin değilim

Takımı
Seçiniz...
Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Maddy demiş ki:
bildiğim kadarıyla o şekilde girdiğinde zaten kendi elosunu kazansa bile düşürüyor ama emin değilim
Bence yasaklanması lazım kanser oldum yine ya. sadnessla1

Mopneet

@Nincasu
Boost musun değil misin bilemem de, herkez yerine herkes yazmayı, de ve da'ları ne zaman ayıracağını öğrenmen şart.
Ayrıca ı yerine i yazan, Türkçe harf kullanamayanı gördüm de, i yerine ı yazanı ilk defa görüyorum.

Yukarı Alt