draven ahri zed vayne bunları oynayana saygım büyükseskes demiş ki:
bi oyunda iki penta attim diye mi beni sevmediniz
gold eloyu severim D
Edit: Adam dakika 4 de 2 kill verdi 2 dakikaya geliyorum beyler dedi ben bottaydım topa geç dediler geçtim adam benden 40 farm öndeydi 2 kere öldüm koridorda adama tf lerdede öldüm evet feedledim bende. :(Cool Angel demiş ki:Dakika 24 Renekton: Selamın aleyküm beyler geç kalmadım dimi.
ya sen şu kanserliyi niye boostlıyorsunkiseskes demiş ki:
gold eloyu severim D
Çok fena taşırım .d.dseskes demiş ki:
gold eloyu severim D
SENİN DÜŞÜRDÜĞÜN YERDEN ÇIKIYO ÇAR QNQTesla Bobini demiş ki:Bu mesaj seskes rumuzlu uyeden alinti yapildi
ya sen şu kanserliyi niye boostlıyorsunkiseskes demiş ki:
gold eloyu severim D
Harbiden anlamadığım bi durum.Left Behind demiş ki:13-4 Cait 300 farm 25dk + Full build karakter yapmışım seriye çıkmayı garantilemişim, mide gelip kill aldım diye lavuk bilerek feedledi yenildik.Abi bunlar lp gidecek diye üzülmüyor mu acaba yada ruh sağlığı bozuk insanlar benim takıma mı düşüyor anlamadım gitti.
NeyiTesla Bobini demiş ki:galiba yedirecekler bana
Son kısım olmamış ana avrat sövmen lazımdıCool Angel demiş ki:Bu mesaj Left Behind rumuzlu uyeden alinti yapildi
Harbiden anlamadığım bi durum.Left Behind demiş ki:13-4 Cait 300 farm 25dk + Full build karakter yapmışım seriye çıkmayı garantilemişim, mide gelip kill aldım diye lavuk bilerek feedledi yenildik.Abi bunlar lp gidecek diye üzülmüyor mu acaba yada ruh sağlığı bozuk insanlar benim takıma mı düşüyor anlamadım gitti.
Takımdan biri:All chat: Ulan bu o.... cocuğu oyun kazanmasın ben feedliycem gelin lan mide.
Ben: Kardeşim neden böle yapıyorsun hadi o şerefsiz sende yapma ondan farkın kalmaz.(adam biraz motive olsun diye kızdığı kişiyi kötülerim hehe)
Takımdan biri: Banane lan o adam kazanmasın banene.
Ben: Dostum sadece o adamdan lp gitmiyecek senden benden bütün takımdan kaybedersek lp gidicek biliyorsun dimi?
Takımdan biri: Banane.
Ben:
Defol git afk kal diyorumEnderGelisenOsasunaAtagi demiş ki:Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Son kısım olmamış ana avrat sövmen lazımdıCool Angel demiş ki:Bu mesaj Left Behind rumuzlu uyeden alinti yapildi
Takımdan biri:All chat: Ulan bu o.... cocuğu oyun kazanmasın ben feedliycem gelin lan mide.
Ben: Kardeşim neden böle yapıyorsun hadi o şerefsiz sende yapma ondan farkın kalmaz.(adam biraz motive olsun diye kızdığı kişiyi kötülerim hehe)
Takımdan biri: Banane lan o adam kazanmasın banene.
Ben: Dostum sadece o adamdan lp gitmiyecek senden benden bütün takımdan kaybedersek lp gidicek biliyorsun dimi?
Takımdan biri: Banane.
Ben: