ad kayle kastım diye adam ap rengar kastı saka gibi ya ahri de ad çıktı daha da epic olanı oyunu aldık :D

Takımı
Galatasaray
Rune page name: Ryze VS Ad
KDA: 8.3/6.8/8
252 RYZE OYUNU
Spells: Flash Ignite
Nick: Gafam Rahatt

Takımı
Besiktas
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
Rune page name: Ryze VS Ad
KDA: 8.3/6.8/8
252 RYZE OYUNU
Spells: Flash Ignite
Nick: Gafam Rahatt
darius ırzına geçti herifin oyunda

Takımı
Besiktas
Sonunda platttt son oyun kanserin ırzına geçtim sinirden ama olsun kenine güvenen 0-5 lux' ve beyinden kontak blitz'e rağman oyunu aldık thx god

Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Cool Angel demiş ki:
Adam 600 stack kasmış nasusla daha ayrık iktiriyor 5vs4 tf kaybedincede bize sövüyor. :naber: :lolmuch:
eskiden stacki cok önemserdim nasusta ama artık takıma katkı pozisyon alma falan cok daha önemli görüyorum. Mesela dün kayle soloydum nasus vardı karsımda xin presiymiş adam toptan cıkmadı 6 gang falan attı hem ninja hem normal 1 kill 1 kule verdim dk 31 de adam 780 stackti oyun bitene kadar stackledi resmen son tfden hemen önce ben 1 e 1 de aldım(ghostsuz bir nasusun kayle ı alma imkanı yok :) Son tf de ulti basıp tanklayıp alacaklar güya bastı ultiyi geldi dümdüz üstümüze ori ile ben yakşlaştırmadan adamı erittik ve aldık oyunu olay bu.

Takımı
Besiktas
plat eloda oyun falan oynanmaz şasn eseri kazanırsam bi tane ayda bir atacam artık

Takımı
Seçiniz...
Bu mesaj Rebellen rumuzlu uyeden alinti yapildi
Rebellen demiş ki:
Cool Angel demiş ki:
Adam 600 stack kasmış nasusla daha ayrık iktiriyor 5vs4 tf kaybedincede bize sövüyor. :naber: :lolmuch:
eskiden stacki cok önemserdim nasusta ama artık takıma katkı pozisyon alma falan cok daha önemli görüyorum. Mesela dün kayle soloydum nasus vardı karsımda xin presiymiş adam toptan cıkmadı 6 gang falan attı hem ninja hem normal 1 kill 1 kule verdim dk 31 de adam 780 stackti oyun bitene kadar stackledi resmen son tfden hemen önce ben 1 e 1 de aldım(ghostsuz bir nasusun kayle ı alma imkanı yok :) Son tf de ulti basıp tanklayıp alacaklar güya bastı ultiyi geldi dümdüz üstümüze ori ile ben yakşlaştırmadan adamı erittik ve aldık oyunu olay bu.
Ben ne dedim sen ne demişsin hacı. :lolmuch:

Cool Angel demiş ki:
Bu mesaj Rebellen rumuzlu uyeden alinti yapildi
Rebellen demiş ki:
Cool Angel demiş ki:
Ben ne dedim sen ne demişsin hacı. :lolmuch:
çok alakasız bişey demedim adam stack kasacam diye takımı ihmal etmiş eski ben de öyleydim. Nasusların çoğunun hatası bu sonra söverler işte takıma böyle :D

Takımı
Seçiniz...
Bu mesaj Left Behind rumuzlu uyeden alinti yapildi
Left Behind demiş ki:
13-4 Cait 300 farm 25dk + Full build karakter yapmışım seriye çıkmayı garantilemişim, mide gelip kill aldım diye lavuk bilerek feedledi yenildik.Abi bunlar lp gidecek diye üzülmüyor mu acaba yada ruh sağlığı bozuk insanlar benim takıma mı düşüyor anlamadım gitti.
Bugün en manyağını gördüm tanık oldum kanım döndü yeminle. Adam gold1 serilerde plata çıkıcak ilk maçı 15 kill farkla öndeyiz kuleler eşit sayılırdı jungle kill çaldığı için adam afk kaldı feedledi falan buna şahit oldum artık daha ötesini düşünemiyorum bu manyaklığın. :headbang:

Takımı
Galatasaray
bu gün çok ilginç bir drop hack yedim hemen anlatıyorum
jarvan wukong bot lane yapıyorduk tabi teq atıyoruz baya ezdik
bir anda düştük oyundan arkadaşla, op.ggden spectate de yapılmıyordu 5-10dk giremedik oyuna firewall ayarı cart curt verdi, sonra oyun bitmiş normal client açıldı
match historyde hiç bir şekilde gözükmüyor bu maç puan kaybı veya kazancı da yok

Yukarı Alt