Slim Shady

Abi biri smurf kasıyorum derse kesin çıkın ya 3 puan kaybetmek daha iyidir cidden.
İSYANİM VAR ULENTesla Bobini demiş ki:Bu mesaj seskes rumuzlu uyeden alinti yapildi
ya sen şu kanserliyi niye boostlıyorsunkiseskes demiş ki:
bi oyunda iki penta attim diye mi beni sevmediniz
gold eloyu severim D
darius ırzına geçti herifin oyundasarkolata demiş ki:Rune page name: Ryze VS Ad
KDA: 8.3/6.8/8
252 RYZE OYUNU
Spells: Flash Ignite
Nick: Gafam Rahatt
Tesla Bobini demiş ki:dsgvasddADADF KANKİ YERİM SENİ İKSDE
Tesla Bobini demiş ki:dsgvasddADADF KANKİ YERİM SENİ İKSDE
eskiden stacki cok önemserdim nasusta ama artık takıma katkı pozisyon alma falan cok daha önemli görüyorum. Mesela dün kayle soloydum nasus vardı karsımda xin presiymiş adam toptan cıkmadı 6 gang falan attı hem ninja hem normal 1 kill 1 kule verdim dk 31 de adam 780 stackti oyun bitene kadar stackledi resmen son tfden hemen önce ben 1 e 1 de aldım(ghostsuz bir nasusun kayle ı alma imkanı yok :) Son tf de ulti basıp tanklayıp alacaklar güya bastı ultiyi geldi dümdüz üstümüze ori ile ben yakşlaştırmadan adamı erittik ve aldık oyunu olay bu.Cool Angel demiş ki:Adam 600 stack kasmış nasusla daha ayrık iktiriyor 5vs4 tf kaybedincede bize sövüyor.
Ben ne dedim sen ne demişsin hacı.Rebellen demiş ki:Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
eskiden stacki cok önemserdim nasusta ama artık takıma katkı pozisyon alma falan cok daha önemli görüyorum. Mesela dün kayle soloydum nasus vardı karsımda xin presiymiş adam toptan cıkmadı 6 gang falan attı hem ninja hem normal 1 kill 1 kule verdim dk 31 de adam 780 stackti oyun bitene kadar stackledi resmen son tfden hemen önce ben 1 e 1 de aldım(ghostsuz bir nasusun kayle ı alma imkanı yok :) Son tf de ulti basıp tanklayıp alacaklar güya bastı ultiyi geldi dümdüz üstümüze ori ile ben yakşlaştırmadan adamı erittik ve aldık oyunu olay bu.Cool Angel demiş ki:Adam 600 stack kasmış nasusla daha ayrık iktiriyor 5vs4 tf kaybedincede bize sövüyor.
çok alakasız bişey demedim adam stack kasacam diye takımı ihmal etmiş eski ben de öyleydim. Nasusların çoğunun hatası bu sonra söverler işte takıma böyleCool Angel demiş ki:Bu mesaj Rebellen rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ben ne dedim sen ne demişsin hacı.Rebellen demiş ki:Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bugün en manyağını gördüm tanık oldum kanım döndü yeminle. Adam gold1 serilerde plata çıkıcak ilk maçı 15 kill farkla öndeyiz kuleler eşit sayılırdı jungle kill çaldığı için adam afk kaldı feedledi falan buna şahit oldum artık daha ötesini düşünemiyorum bu manyaklığın.Left Behind demiş ki:13-4 Cait 300 farm 25dk + Full build karakter yapmışım seriye çıkmayı garantilemişim, mide gelip kill aldım diye lavuk bilerek feedledi yenildik.Abi bunlar lp gidecek diye üzülmüyor mu acaba yada ruh sağlığı bozuk insanlar benim takıma mı düşüyor anlamadım gitti.