Ahhaha bugün chate bittim adamın biri feedlemiş sanırım diğeri de olum şimdi sk.. ananı feedlemenin kralı var bu el diyor sıra bende falan asadsfasdfas

Takımı
Seçiniz...
Beyler 2014 dereceli ödüllerinin şanlı kostümü. Herkes morgana demiş eveleynn ve ya dianada olabilir gibi geliyor ama morganaya daha çok benziyor tabi. :dance:
Gold1' den plat a yürürüm inş. :mrgreen:

Takımı
Besiktas
shyvana'da olabilir.

ayrıca beyler size bir sorum var.şimdi dereceli takımım yok lig altın 3. çerçeve alabilir miyim? yoksa bu çerçeve olayı için bi tane dereceli takım mı gerekiyor?

Bu mesaj Left Behind rumuzlu uyeden alinti yapildi
Left Behind demiş ki:
shyvana'da olabilir.

ayrıca beyler size bir sorum var.şimdi dereceli takımım yok lig altın 3. çerçeve alabilir miyim? yoksa bu çerçeve olayı için bi tane dereceli takım mı gerekiyor?
ben de bu sorunun cevabını merak ediyorum :think:

size tavsiyem bir lane de feedlerseniz sakın afk veya beslemeyin bilerek gidin mide bota adamlara yardıma imkansız bir macı cevirdik öyle hakikaten böyle bir mac oynanamıştım daha. Bu arada bilen bir kha hard carry cidden.

Takımı
Seçiniz...
Bu mesaj Rebellen rumuzlu uyeden alinti yapildi
Rebellen demiş ki:
size tavsiyem bir lane de feedlerseniz sakın afk veya beslemeyin bilerek gidin mide bota adamlara yardıma imkansız bir macı cevirdik öyle hakikaten böyle bir mac oynanamıştım daha. Bu arada bilen bir kha hard carry cidden.
Öyle zaten gosuyu izliyorum mesela tristana oynuyor skor 10-30 toplu halde geziyorlar zaten 20 25 arası cok güçleniyor oyun dönebilyior tabi takımdaki oyunculara da bağlı dün mesela 13 dakikada 20 cs bi fizz vardı karşıda :D

Takımı
Seçiniz...
Adama bana leona al dedim sup rün kabiliyet ayarladım sıçra bitkinlik ayarladım adam takas esnasında afk kaldı adc girmek zorunda kaldım o büyü ve kabiliyetlerle bide adam bana sövmek için skype istedi nelerle uğraşıyorum bilemezsin adamın bahanesi işemeye gittim nasıl takas etmedin diye bir sövmeye başladı off of . :D

Takımı
Galatasaray
Morgana top ve morgana mid oynardınız

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yukarı Alt