Öncelikle selamın aleyküm.Duygusuzz kardes lütfen bi teamden baglansana benim bilgisayara 2 saat önce giriyodum suan giremiyorum bota logine tıkladıgım halde hiç bişey olmuyor o kadar sey yaptım tık yok. :( Yorum at kacta gircegini söyle o saatte girer atarım id.Pw yi lütfen cok acil .s

Takımı
Besiktas
Modeminin fişini çek sonra bilgisayarında virüs programı varsa kapat mbot'u rardan tekrar çıkar öyle dene bakalım
Ayrıca bilgisayrın win7 ise veri yürütme engelleme servisine ekle botu ve uyumluluğuda yap

duzelmedi An unknown error occured while checking for a mBot update bu sekilde bi yazı cıkıo not logged in dio crack ta bi sıkıntı var sanırsam modemin fişini cektm denedm sabahtan beri denemedim yol kalmadı ama maalesef antiviruste yok zaten :S

Arkadaşlar mbot update geldi...Bu sorunun altından bizi çıkartabilecek bilgili birileri var mı??

Arkadaşlar Duygusuzz YGS'ye hazırlanmak için foruma ara verdi. Bota update gelmiş ve şifre girmeden bot açılmıyor. Bu konuda bizim yapabileceğimiz pek bişey yok. Önceki cracki yapan arkadaşın tekrar cracklemesi gerekiyor. Şimdilik yeni cracki bekleyebilir veya kdbot kullanabilirsiniz.

Daha cracklenmedi cracklenene kadar beklemelisiniz. Henüz cracklenip cracklenemeyeceği hakkında da bir bilgi yok.

Takımı
Besiktas
Telefondan gördüm girip bakayım dedim bendeki bot şu an çalışıyor sıkıntısı olan arkadaşların sorununu cuma burada olurlar ise çözebilirim iyi forumlar

bekleriz cuma günü. nerede sıkıntı var anlamış değilim. şu an bilgisayarda ne virüs programı ne firewall ne de DEP çalışır durumda yine de sıkıntı devam ediyor.

Takımı
Besiktas
Bu mesaj BiLq3 rumuzlu uyeden alinti yapildi
BiLq3 demiş ki:
bekleriz cuma günü. nerede sıkıntı var anlamış değilim. şu an bilgisayarda ne virüs programı ne firewall ne de DEP çalışır durumda yine de sıkıntı devam ediyor.
TeamWiever'ın ID PW gönder pmden bakayım şimdi

Yukarı Alt