Memnun olanları görmek ne güzel son zamanlarda konuya herkes sorunlar için giriyor :)cemmesut demiş ki:eline koluna sağlık güzel anlatım
Virüs programı varsa kapatıp rar'dan tekrar çıkar sonra uyumluluk ayarlarını falan yap modemin fişini çek tak düzelme ihtimali var düzelmezse başka şeyler denerizAddicted demiş ki:login olmuyo kanka
en guncel surumu burdan temin edebilirsin o halde dostumAddicted demiş ki:Hayatimda hic virus programi kullanmadimki
Logine basince herhangi bi etkilesim olmuyo ayni sekilde kaliyo Simdi disardayim eve gidince uyumluluk olayina falan bakarim ama onla alakali olucagini sanmiyorum. Update olayindan galiba cunku sag altta have new updates falan gibi bisey yaziyodu.
[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
Kanka bende tamindirden indirmedim heraldesweetCHIEF demiş ki:Bu mesaj Addicted rumuzlu uyeden alinti yapildi
en guncel surumu burdan temin edebilirsin o halde dostumAddicted demiş ki:Hayatimda hic virus programi kullanmadimki
Logine basince herhangi bi etkilesim olmuyo ayni sekilde kaliyo Simdi disardayim eve gidince uyumluluk olayina falan bakarim ama onla alakali olucagini sanmiyorum. Update olayindan galiba cunku sag altta have new updates falan gibi bisey yaziyodu.
[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
Olabilir birde virüs programı varsa silebilir oda ?adnannn demiş ki:sa arkadaşlar ben dosyayı zipten cıkarıyorum mbotloader dosyası görünüyo sonra kayboluyo windows 8 kullanıyorum onunla alakası olabilir i yardm edersnz svnrm
yine tw gönder bakalımadnannn demiş ki:öncelikle tekrar teşekkürler yardımcı oldugunuz için ben McAfee yi kaldırdm şmdi zipten cıkarttıgımda görünüyo loader falan tıklıyorum diğer hatalarda çıkmıyo şmdide 'sistem çağrısına aktarılan veri alanı çok küçük' diyo bu konuda bi bilginiz var mı