Heartless demiş ki:
Mbot Crack Çalışmaz İse kurmanız gereken dosyalar var
- Resim Silinmiş.
Microsoft Visual C++
microsoft Net Framework 4.0
- Resim Silinmiş.
[Vsro]Mbot Download Linkleri
- Resim Silinmiş.
Alternatif 1 (Hotfile)
Alternatif 2 (Fileserve)
Alternatif 3 (MediaFire)
Alternatif 4 (MultiUpload)
Alternatif 5(Dosya.tc)
- Resim Silinmiş.
Rar Pas: www.extraloob.com
Windows 7 Kullanıyorsanız Eğer Bu Hatayı Alabilirsiiz:
MSVCR100 Hatası ve Çözümü
Çözümü Çok Basit mbotloader.exe'ye Ters Tıklayın Özellikler-Uyumluluk-Uyumluluk modu-Windows Xp Service Pack 2-Ayrıcalık Düzeyi-Bu Programı Yönetici Olarak Çalıştır.
Ve Uygula Dedikten Sonra Sorun Çözülecektir:
Oyunda Yazıların ''0'' Olarak Görünme Sorununun Çözümü
.Net Framework Hatası Çözüm Yolları
Bütün herşey tamam programları yükledim ayarları yaptım oyuna girdim ama herşey ''0'' olarak Görünüyor.Bunun Çözümüde Çok Basit Herşey ''0''olsada oyuna girin karakterinize girdikten sonra bottan koruma kısmından pot basmaları ayarların sonra oyunu ve botu kapatın Mbot'un Kayıtlı olduğu dosyaya girin orada ''Config'' adlı Yapılandırma Ayarına Tıklayın Açıldıktan Sonra En Üst Kısmında
[_translate]
lang=0
Yazar Siz Burda Yazanı Şu Şekilde Değiştirin:
[_translate]
lang=9
Sorun Çözülecektir
1.Çözüm yolu
2.Çözüm yoluDenetim Masası'nı ve sonra da Programlar ve Özellikler iletişim kutusunu açın.
Microsoft .NET Framework 4 Client Profile öğesini sağ tıklatın ve ardından Kaldır/Değiştir'i tıklatın.
.NET Framework 4 Client Profile programını onararak özgün durumuna getir seçeneğini ve ardından İleri'yi tıklatın.
Onarım işlemi başarıyla tamamlandıktan sonra Son'u tıklatın.
Net Frameyi bilgisayarınızdan tamamen kaldırın kaldırdıktan sonra Bu Programları yükleyin:
ps:En son Web Yüklecisi ile kurun.
Windows Installer 3.1 veya üstü
Internet Explorer 5.01 veya üstü
Microsoft .NET Framework 4 (Web Yükleyicisi)
Tarama Sonuçları
Virüstotal tarama sonuçları
Virus totalde 42 programdan sadece 1 tanesi buldu kendi bilgisayarımda ayladır kullanıyorum bir sorun olmadı 2 virüs programı ilede tarattım virüs bulamadılar içinde keyifle kullanın
Uyarı
Program içinde bulunan virüslerden meynada gelecek herhangi bir sorundan sitemiz sorumlu değildir.
böyle bi dll bulamadım zaten benim sorunum biraz da orda internette vs bulabilirsen upload edebilir misinFlorensia demiş ki:Dll yi indirip systeme atabilirsin sorunla hiç karşılaşmadım ama ilk yapacağım şey dll yi indirip systeme atmak olacaktır sorunla karşılaşsam.
Sorun çözülürse çözülmezse yaz hacım elbette çıkar bilen birisi benim ki kesin çözüm değil. Denemişliğim yok
yurt internetinin baglantisi surekli kopuyor mu? bizim burda 1 varsa 5 yok, belki o yuzdendirDooMFeaR demiş ki:Beyler internet yüzünden login olmuyor.
Telefonun internetine bağlanıyorum login oluyor yurdun internete bağlantığımda olmuyor
sebebi nedir portlardan mı kaynaklanıyor nedir?
Kaspersky kullanıyorum temiz diyor hangi virus programı virus olarak gördü merak ettimufuk54 demiş ki:bunları vrus olarak algılıo temızını atın sunun ya
Büyük ihtimal www.extraloob.com 'durloobsilkroad demiş ki:Şifre istiyo şifrlenmiş dosya için şifre girin diyo