Tüm sorunların çözümü.BroodMotheR demiş ki:Botu silip yükledim şu an sorunsuz çalışıyor teşekkür ederim :)
ulen ezük millete sorasaya kadar burda msn de ben varım sorsana :xDDBroodMotheR demiş ki:Botu silip yükledim şu an sorunsuz çalışıyor teşekkür ederim :)
Rica ederiz.BroodMotheR demiş ki:Botu silip yükledim şu an sorunsuz çalışıyor teşekkür ederim :)
"ultra fast atak modu" nedir?M3LankoLik demiş ki:Arkadaşlar botum 10sn de bir atak yapıyor .Çok yavaş kasıyor sorun nedir
botla 3 çar açıyorum ve 1 tanesi ultra fast atak modda çalıştırıyorum sorun olur mu diğerleri için de ?
Hepsi için ayrı klasör oluşturduysanız sorun yapmaz.M3LankoLik demiş ki:Arkadaşlar botum 10sn de bir atak yapıyor .Çok yavaş kasıyor sorun nedir
botla 3 çar açıyorum ve 1 tanesi ultra fast atak modda çalıştırıyorum sorun olur mu diğerleri için de ?
SBOT un daha hızlı hareket etmesini sağlar.JawBreaker demiş ki:"ultra fast atak modu" nedir?M3LankoLik demiş ki:Arkadaşlar botum 10sn de bir atak yapıyor .Çok yavaş kasıyor sorun nedir
Silkroad klasörünü gösterdin mi?M3LankoLik demiş ki:[23:39:05] * Login successfull, have fun :)
[23:39:40] * Checking for updates...
[23:39:41] * Finished checking for updates!
[23:39:46] * Starting SRO Client!
[23:39:51] * CRITICAL: Couldn't create file! Make sure program folder is writeable and file is not in use!
[23:39:51] * CRITICAL: Also don't start SBot more than once from the same folder!
[23:39:51] * Starting of sro_client.exe failed!
Bu hata nedir aaaaaaaaaa :S
Evet Ama yine haLa aynı sorunJawBreaker demiş ki:Silkroad klasörünü gösterdin mi?M3LankoLik demiş ki:[23:39:05] * Login successfull, have fun :)
[23:39:40] * Checking for updates...
[23:39:41] * Finished checking for updates!
[23:39:46] * Starting SRO Client!
[23:39:51] * CRITICAL: Couldn't create file! Make sure program folder is writeable and file is not in use!
[23:39:51] * CRITICAL: Also don't start SBot more than once from the same folder!
[23:39:51] * Starting of sro_client.exe failed!
Bu hata nedir aaaaaaaaaa :S
İnternetin yada bilgisayarın kaldırmıyor olabilir.Lewen demiş ki:slm benim bi sorunum vardı normalde 3 char kasıyorum diyer 2 char sınırsız kasarken diyer char 1 yada 2 saat kasıyor donuyor kımıldamıyor diyer charlar devam ediyor ne internet gidiyor ne dc veriyor bug gibi bişey yenden oyuna girince char ölmüş oluyor bilen varsa lütfen paylaşsın..