selam millet ben birşey merak ediyorum sbot 1,33b de setting bolümündeki "attack behaviour" bölümünde
Ignore traps(jangan Cave)
var bu ne işe yarıyor ?
var bu ne işe yarıyor ?
jangan cavede kasılıyorsan onu tıkla...Difficult demiş ki:selam millet ben birşey merak ediyorum sbot 1,33b de setting bolümündeki "attack behaviour" bölümünde
var bu ne işe yarıyor ?
sensun demiş ki:İyi günler s botla 1 çardan fazla açamıyorum şifre vs ayzdıktan sonra bot ekranında c10 hatası diyor oyundan dc veriyor neden dir acaba ne yapmam gerek
bu listeye göre herşeyim tamam ama charım constatine ışınlanıyor ve sonrasında atcıya doğru gitmeye çalışarak ışınlanma dairesine takılıyor ve ben çıkarmadan çıkmıyor.. yardım edermisiniz...bir hata bildirimi yapmadan önce
1- Skill Sekmesini kontrol edin. Buffs bölümüne atak skillerini koyup koymadığınızı kontrol edin.
2- Setting Sekmesini kontrol edin. ayarlar olması gerektiği gibi mi?
3- Silkroad klasörünü doğru gösterebildiniz mi? Setting->Choose Silkroad Directory menüsünden silkroad dizinini gösterin.
4- Training Place bölümünü kontrol edin. Script yüklemediyseniz mutlaka bota bir script gösterin.
5- Bot Status alanında Error - Receive Error yazıyorsa bu sbotun bot sunucusuna bağlanamadığı anlamına gelir. lütfen bir süre sonra yeniden deneyin...
yardımcı olucak yokmu??BFurkan_41 demiş ki:bi sorum olucak ben yeni sbot kullamaya basladım ve daha önce hiç sprint yapmadm isro kullanıyordum. gitceğimiz yerin tam scrintmi olması gerekyo oldugum yeri değişcem yine towndanmı yazmaya baslıcam - Resim Silinmiş. o zmn bu bolum ne işe yarıyor tam bi anlatırmısınz şimdiden tesekkurler saygılarımla...