bıde bsy sorucam Tbot Scriptini Sbotta kullanmayı denesem olrmu yanı Scripttekı komutları yaparmı ?
Ayarlarından olacağını zannetmem ama bilgisayarınız kasıyor olabilir yada internetiniz yavaşlamış olabilir ki şu günlerde TTnet in durumu hiç de iyi değil...trajkol demiş ki:SBotun Yavaşlığıyla İlgili Çözüm Vermişsin Ben SBotu Aldım İlk Kurdum Gayet Hızlıydı Sonra Hiç Bir Ayar Değişikliği Yapmadım Fakat Bot Yavaşlamaya Başladı Sebebi Nedendir Acaba ?
Şimdiden Teşekkürler...
ama önceden böle bie şey yoktu 1.39a gelince olduvolkan.ka demiş ki:Büyük ihtimalle bot makinenizi kasıyor, ve yapmak istediğini yapamıyor.
Clientless kullanmayı denediniz mi?
O zaman daha seri ,daha hızlı çalışır botunuz...
Eğer clientless kullanmam derseniz silkroadın ayarlarını en düşük seviyeye getirip öyle oynamayı deneyiniz...
moba sanki trace atıyo 2-3 tane öldürdükten sonra sonra ben bie yere tıklıyorum oraya gidiyor öle devam ediyor bot he bide trace atmış gibi olunca botu durduruyorum ama sanki tracede gibi mob gittikce charda gidiyor peşinden anlamadım gittixtaner26x demiş ki:ama önceden böle bie şey yoktu 1.39a gelince olduvolkan.ka demiş ki:Büyük ihtimalle bot makinenizi kasıyor, ve yapmak istediğini yapamıyor.
Clientless kullanmayı denediniz mi?
O zaman daha seri ,daha hızlı çalışır botunuz...
Eğer clientless kullanmam derseniz silkroadın ayarlarını en düşük seviyeye getirip öyle oynamayı deneyiniz...