Block yada ban yazısı yazıyor illagal program kullandıgımızdan dolayı Sbotta böyle bir yazı göremedigim için block yedigimi düşünmemiştim.volkan.ka demiş ki:Block mu yedim derken?
Stall çarlarınızı botsuz girmeyi denediniz mi?
Orada hata veriyor mu acaba?
Mrb , Sbot blocklanmış çarlarda bir hata vermiyor malesef,direkt olarak clientı kapatıyor.Terry demiş ki:Block yada ban yazısı yazıyor illagal program kullandıgımızdan dolayı Sbotta böyle bir yazı göremedigim için block yedigimi düşünmemiştim.volkan.ka demiş ki:Block mu yedim derken?
Stall çarlarınızı botsuz girmeyi denediniz mi?
Orada hata veriyor mu acaba?
Botsuz girmeyi denemeyi unutmuşum 2 chara birden girmeyince botta aradım sorunu.
Sorun Sbot yüzünden silk aldıgım 22 lvl 220K sp li stall charım ile 90 lvl charım 1 hafta block yemiş.
Verdigim geçici rahatsızlıktan dolayı üzgünüm...
İlginç bir sorun gerçekten bunu bot-cave 'de konu olarak açsak mı diye düşünüyorum şimdi_TaRaNTuLa_ demiş ki:1 char acıyorum ekran kartından ses kartına kadar güncelledim!.. 4 cekirdek pc önceden böyle bi sorun yoktu 1 aydan beri var pc i formadladım sro yu baştan indirdim kurdum botu silip tekaradan kurdum virüs taramasından gecirdim yine yok aynı şekilde devam ediyor botsuz girdiğimde 3 yada 4 gün oyunda yani stallda kalıyor ama kasılmak için bot la girdiğim zaman 2 saat kasılıyor ve donuyor atack yapmıyor dc vermiyor dc verse sorun değil
Biz bu işi karşılık bekleyerek yapmıyoruz hacım .. Beklediğimiz tek karşılık teşekkür etmeniz ve forumumuzu her daim desteklemenizdir._TaRaNTuLa_ demiş ki:botun donması daha önceden olmuyordu 1 ay önce başladı pc de sadece Silkroad ve msn yüklü yani bu pc de sadece silkroad ı oynuyorum onun dışında hiç bir program yüklü değil saturn serverında oynuyorum sorunu cözene 1mil gold yeterki sorun cözülzün oyunu rahat bi şekilde zevk alarak oynım sorun yüzünden lvl atlayamıyorum