arkadaşın sorunuyla ilgili bende bişeyler yazmak istedim yazcaklarim care olabilir

1)ay önce çalisiyodu simdi calişmiyo yazdiginda dolayi öncelikle pc nin fiziksel olarak Fanlarini tamamiyle temizlemeni öneririm ancak ( yapişan tozlari kürdanla kaldirip makineyle cekmek kolay oluyo)(Ama acemi sayilirsan kasayi acmak iyi olmayabilir)
2)direcx(oyun için) ve framework adli 2 programida kesinlikle kurmanı öneririm bot programlarinin tam randiman calişması için bu programlar lazim bendeki donma sorununu ben böyle çözdüm
3)Ekran karti driver ı silkroad ın resmi sitesindekini kullanmani öneririim daha gelişmisini güncelini kulladim sorun cıkarttı bende
4)Bir baska sorun ise cpu kullanmi arkada cok fazla çalisan progmram toolbar güncelleme vs... ler varsa sorun kacinilmaz oluyo bende oldugu gibi

Bot arayüzde donma bendede oluyodu ancak yukardan anlattiklarimin söyle yaptim
kasanin bütün fanlarini teker teker temizledim tozu topragı kalmadi
pc ye format attim bütün driverleri(ekran kartininkini resmi siteden indirdim) kurdum virüs programimi kurdum.sonra dirrct x ve framework ü ondan sonrada silkroad ı kurdum botu orjinal sitesinden indirdim baska ek hic bir sey kullanmadim media.pk vs gibi botu virüs programina tanittim 1 kere restart atip besmele ile caliştirdim bi sorun kalmadi vala

sbot 2 pc de açık hatası alıyorum sürekli
arkadaşımda açık sadece ben giremiyorum. hardware reset yapmak lazım diyor. gece 1 e kadar beklemem söyleniyor. nasıl halledebilirim bu sorunu ? yardım ederseniz sevinirim

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
botcave sitesinden profile girip reset yapabilirsin veya zamanı bekleyip otomatik resetlenir ^^

saasda demiş ki:
Bey ler Login Refused ! diye bi hata alıyorum maximi nuber felan diyor :oldie: bi yardım :buddha:
Sbot sitesine girip profile kısmını tıklayın ve ardından çıkan sayfadan reseti tıklayınız.
Eğer girmezse gene gece 2 ye kadar beklemek zorundasınız*

benim bot sbot kasma yeri gidiyo ama kasmıyo sadece kendisine saldırdıgında vuruyo kendisi saldırmıyo sorun ne:D

Couldn't find char "Modic" specified in settings in char list.

sürekli bu hatayla karşılaşıyorum. sbot ID'ye giriyor ama charıma girmiyor. ne yapmam gerekir?

sbot oto res kabul etmiyor bundan bi kaç versiyon öncesinde tamamen sorunsuz çalışıyordu ama şu sıralar oto res kabul etme seçeneği çalışmıyor neden oluyor olabilir ^o)

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
halen çalışıyor, sbot klasörünüzü silip yeniden kurun ayarlarınızı yapın çalışacaktır.

Beyler benım botta Gıanta dalıor yarıda bırakıor baska mobları kesıor her gıanntta ole oluor nedenkı acaba :S

arkadaşlar ben sbotta çara girdikten sonra clentles yapıyorum kasma yerine gidiyor 1-2 saat kasıyor ondan sonra bilgilendirme ekranı donuyor (exp geldiğini gösteren kısım) çara pm atıyorum oyunda gösteriyor ama çardan çıkıp bi daha girdiğimde ölü oluyor ben bu işi çözemedim nbi yardım edin

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
char yatında şehre gitmiyordur ayarlarında şehre gitme seçilimi ?

pot basmıyor ve yatıor sonrada sehire gitrmiyor ama neden 1-2 saat sonra ?? bide ayrıca sadece clentles yapınca böyle bi sorun var clentles yapmayınca böyle bi sorun yok normal kasıyor

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
ayarlarınızın ekran görüntüsünü buraya atarsanız daha teknik konuşabiliriz.

Yukarı Alt