Sbotta yeni başladım skilleri yerleştirdim ama bir skill attıktan sonra 4-5 saniye sonra diğerini atıyor hatta çoğunlukla aynısını atıyor.Yani attığı skill dolmadan başka bir skill atmıyor..

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
aynı seriye bağlı skilleri seçerseniz yapar bunu karışık dizeceksiniz.

Hayır ben bowcuyum ama aynı seri olanları koymadım.Anti bow-Strong Bow-Combo şeklinde sıraladım aynı seri değil yani.. Başka bi sorun olmalı?

cakamom demiş ki:
Hayır ben bowcuyum ama aynı seri olanları koymadım.Anti bow-Strong Bow-Combo şeklinde sıraladım aynı seri değil yani.. Başka bi sorun olmalı?

Skill tablosundan bi ss koyarsan,ayrıca settings kısmından da... Muhtemelen bi çare bulunur.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Server
Assos
Takımı
Besiktas
Settings kısmın tam ayarlı değil lakin skill 'le ilgili bir problemin yok .. Ayrıca söylemek isterim bazı tickleri ve rakamları da yanlış yazmışsın - botu çalıştırır ama o kadar sağlıklı ayar değiller bence ..

Şimdi Skill tablosunun oldugu kısıma gelelim ;

Bowcuysan Imbue vardır sende önce o imbue seç (El Yakma) . Iterate Per Mob Seçeneğine tick koymayı dene bakalım düzelecek mi ..?

Toxicated demiş ki:
Settings kısmın tam ayarlı değil lakin skill 'le ilgili bir problemin yok .. Ayrıca söylemek isterim bazı tickleri ve rakamları da yanlış yazmışsın - botu çalıştırır ama o kadar sağlıklı ayar değiller bence ..

Şimdi Skill tablosunun oldugu kısıma gelelim ;

Bowcuysan Imbue vardır sende önce o imbue seç (El Yakma) . Iterate Per Mob Seçeneğine tick koymayı dene bakalım düzelecek mi ..?
Valla dediklerini yapmıştım yinede olmuyor.Bakalım belki yeni sürümde düzelir.Bir de Yeni sürüm gelince hangi dosyaları korursam ayarlar bozulmaz? İsrobotta mesela conf dosyasını yedekleyip yeni gelen sürüme taşıdıktan sonra ayarlar kendini koruyordu.Bunda da var mı?

GNR

rank8
botu başlatıyorum lakin SBOT yzısı cıkıyo tam yazının altında bir hata veriyo okuyamıyom da ne oldugunu bilen var mı cozumu veya aynı sorunu yasayan ? server update ile alakası yok gun gece saat 1 de de aynı sorun olmustu hala dvm ediyor yani surum sen kaynaklanan bisi degil

Server
Assos
Takımı
Besiktas
cakamom demiş ki:
Bir de Yeni sürüm gelince hangi dosyaları korursam ayarlar bozulmaz? İsrobotta mesela conf dosyasını yedekleyip yeni gelen sürüme taşıdıktan sonra ayarlar kendini koruyordu.Bunda da var mı?

Sadece Sbot_1.44 var mesela simgesi var mavi renkte onu değiştirsen yeterli bütün ayarların aynı kalır açıp kasmaya devam edebilirsin.

GNR demiş ki:
botu başlatıyorum lakin SBOT yzısı cıkıyo tam yazının altında bir hata veriyo okuyamıyom da ne oldugunu bilen var mı cozumu veya aynı sorunu yasayan ? server update ile alakası yok gun gece saat 1 de de aynı sorun olmustu hala dvm ediyor yani surum sen kaynaklanan bisi degil
Botunun süresi bitmiş, süresini uzatman gerekiyor tekrar kullanman için ..

Selamınaleyküm arkadaşlar Sbot Hakkında bi sorunum var lütfen banada yardım edin :)
Ben oyuna giriyorum sbot ile sonra simge durumuna düşürüp başka oyun oynuyorum...eskiden beri oynadıgım bi oyun.oyundan kaynaklanan bişey degil bi başka bişey daha oynadım ondada aynısını yaptı 2 msn actım yine aynısını yaptı oyundan atıyor direk restart yazıyor ( 2 ) char acıyorum acık olan charımı oyundan atıyor pre plusum olmadıgı için girmekte zorluk cekiyorum.Resim de koyucam acaba yanlış bişeymi yaptım atıyor yardım ederseniz sevinirim Selametle.

2 charactıgımda mac1 mac2 leri 0 yapıyorum kaydedip giriyorum ama 2 ci charı acıyorum aradan 5 dk geciyor diger oyunda olan charı atıyor.

mac ayarları ile oynayıp 2-3 çar açmayınız.
Onun yerine her çar için ayrı bot klasörü açınız...

Server
Assos
Takımı
Besiktas
Ayrıca oyun dc olunca tekrar denemesi için yazan Restart After 'ı en az 1 yazın.

[19:15:16] * Client polls serverlist
[19:16:04] [LOGINERROR] Unknown error at login server (2)!
[19:16:04] * Preparing for relogin.
[19:16:06] * Terminating Silkroad client.
[19:16:06] * Cannot autorestart/autologin, because no login info is known or valid.

Böyle bir hata veriyor clienti açtıgımda id pw yazmama gereken ekran geliyor id pw yazdıktan sonra premiumsuz charlarım için böyle bir hata veriyor pre'li charımda sorunsuz giriyorum ama.
Sorunun çözümü hakkında yardımcı olabilecek birileri varmı ?

Server
Assos
Takımı
Besiktas
Multi client için seçilmesi gereken kutuyu işaretledin mi ?

Evet her zamanki girdigim ayarlar idi nedense bu gün ögleden sonra pre charım dışındaki 2 stall charım dc yedi bi daha giremedim :s
pre'li charıma halen girebiliyorum ama.

Forum İd ile Sbot iD ne alaka anlamadım.Bot id pw demek istemiştim ^^
Sorunum halen devam etmekte.Premiumlu karekterime girebiliyorum ama Stal karekterlerime giremiyorum bir türlü.

[19:15:16] * Client polls serverlist
[19:16:04] [LOGINERROR] Unknown error at login server (2)!
[19:16:04] * Preparing for relogin.
[19:16:06] * Terminating Silkroad client.
[19:16:06] * Cannot autorestart/autologin, because no login info is known or valid.

Yukarı Alt