Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Yine her yer 2 ay boyunca boş beleş seçim haberleriyle dolacak. Milyonlarca para harcanacak , yine de hiç bir şey değişmeyecek. Seçim sonuçları farklı olsa bile artık TR'de yine bir şey değişeceğine , değişebileceğine inanmıyorum.

Takımı
Galatasaray
Yeni Firefox çok övüldü diye geçmiştim birkaç ay önce, ilk başlarda da memnun kaldım ama iyice sapıtmaya başladı. Birkaç gündür de açılmıyor, tıklıyorum hiçbir şey gelmiyor. İnternette yazan her şeyi denedim düzelmedi.
Firefox pişmanlıktır, abv firefox. Ölene kadar yüzüne bakmam artık.

Şimdi de youtube'da eski görünüme geçemiyorum, o seçenek gitmiş.....

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Yeni Firefox çok övüldü diye geçmiştim birkaç ay önce, ilk başlarda da memnun kaldım ama iyice sapıtmaya başladı. Birkaç gündür de açılmıyor, tıklıyorum hiçbir şey gelmiyor. İnternette yazan her şeyi denedim düzelmedi.
Firefox pişmanlıktır, abv firefox. Ölene kadar yüzüne bakmam artık.

Şimdi de youtube'da eski görünüme geçemiyorum, o seçenek gitmiş.....
Chrome'dan sonra artık hiç bir tarayıcının doğru dürüst iş yapabileceğini düşünmüyorum. Uzun yıllardır Opera kullanan birisi olarak chrome'a geçtim ve dönüp arkaya bakmadım. Opera'nın free VPN özelliği çok kullanışlı ama artık pek bir anlamı yok.

Hem mobilde hem PC'de chrome kullanınca ikisini de eşliyor , şifrelerin , çerezlerin her şeyin eşleniyor ve teker teker giriş yapmana gerek kalmıyor. PC'de girdiğin siteyi mobilden görebiliyorsun. Ne kadar ram yese de , tahtından kaldıramaz kimse. Google bir şeye kafayı takınca diğer rakiplerine ekmek bırakmıyor kolay kolay. Arama motoru , android , chrome, maps ve gmail ile rekabet edebilecek Apple dışında başka şirket yok. Koskoca microsoft'u bile sildiler piyasadan.

Takımı
Galatasaray
Chrome çıkıp da Firefoxu yok etmeden önce uzun bir süre Firefox kullanmıştım, herkes gibi, o yüzden Chrome'a geçtikten sonra içimde buruk bir şekilde kaldı hep firefox özlemi. Ayrıca UI olarak falan da daha cazip geliyor bana. Chrome'u bir türlü sevemedim gitti ama en iyisi olduğu kesin.

O kadar çok inandım ki Firefoxun yenisine, mobilde bile firefoxa geçtim eşitlensin diye pc ile her şey. Firefox sync de Chromedaki gibi çalışıyor aynı. Şimdi eklentileri falan eski haline getirmek için uğraşıyorum...

UI alemindeki değişiklikler beni delirtiyor artık iyice. Koca koca firmalar saçma sapan işler yapıyor. İnsan ne kadar şikayet etse de hızlı alışır bir şeye ama bazı şeylere alışamıyorum ya o kadar anlamsızlar ki, elle tutulur hiçbir yanları yok.

Spotifydaki friend activity kısmındaki iconlar falan renksizleşti, UI genel olarak çirkinleşti. Yıllar önce mis gibi çalışan "lyrics" özelliiğini iptal ettiler, geliştireceğiz dediler... Yıllardır yok haber de yok.
Microsoft Windowsu iyice tablet görünümüne bürümeye başladı Windows 8 ile birlikte. 8.1'den önce Metro Start menu zorunluydu, o kadar çok şikayet aldılar ki eski tür start menuyu geri getirdiler tekrar. Koskoca Microsoft akıl edemiyor mu bunu yani? Varsayılan olarak verirsin yeni stili, umursamayan veya beğenen olursa kullanır. İnsanları alışkanlıklarını bozup yeni şeyleri kullanmaya mecbur bırakıyorlar. Üstelik değişiklikler ne görsel açıdan daha iyi ne de performans açısından. Şu context menünün çirkinliği nedir? Screenshot

Youtube da artık zorunlu kılmış yeni dizaynı. Bu ne kadar çirkin bir düzen bakmaya dayanamıyorum.

Baya nefret kustum alakasız oldu ama :D Siz nasıl alışıyorsunuz böyle saçma sapan değişikliklere? daral:

ExcI

a better world
Sınavları sabahın körüne koyanlara ölümüne küfrediyorum , kulakları çınlıyordur inş.
ne sınavı ya? 2000 lerin başından beri sitedesin senin okul bitmedimi hâla. Yoksa siteyi holdingi babadan oğula devreder gibi sana mı devrettiler.

ExcI

a better world
Kyk kredi borçları silinebilir diyorlar doğru mu acaba ?
1 Zar atılır derler ki: bu sefer 5 ve 5'ten küçük gelirse kazanırsın.
Devlette öyledir işte.
Olay ise şu; o zarın ihalesine girecek paraya yoksul sahip değildir.
Evlenmen lazım silinmesi için belli bir yaş altında..

ExcI

a better world
çıktığı yer hakkında biraz tahminim var gerçi de . Nerelerde bu aralar bilmiyorum..
İnstagram sayfasını takip et orada konseri yazar.
( İstanbulda olsa sanki zeplinden atlayacaksın gelmek için)

Yukarı Alt