pach-fire-ligh yap armor giy lakin intbow tavsiye etmem.
Milano demiş ki:pach-fire-ligh yap armor giy
Evet kalkan sayesinde kullanabiliyorsun..kalkanla açıp tekrar silahını alabılırsın tam faydasını bılmıyorum ama sana gelen bazı mag. ve ya phy. atcklarda bazı değerleri düşürüyor yanı daha az damage alıyosun sanırım...ybugras demiş ki:Full str glavier çar yapılandırmasında,Fire skillerinden 2. olanı kalkanla kullanılmıyormu??Neden onu açıyoruz?Asıl sorum şu bu skili açınca kalkanla skill i açıp sonra tekrar glavieyemi dönecez yoksa bu skilli açınca skill i hiç kullanmadan bu skillin bir faydasımı var bu sorumu cevaplarsanız sevinirim......
Sana ikisininde açıklamasını yapayım kararı sen ver :DaddyCool demiş ki:arkadaşlar. Nuker kasacağım, Cold - Light - Bicheon mu, yoksa Fire - Cold - Bicheon mu yapmalıyım. Tereddütte kaldım bi ışık tutarmısınız ? (:
Cold : 20Peace35 demiş ki:Ben şuan 9 farmlı hybird pacheon kasıyorum 6 str 1 int gidiyom acaba Fire/light mı gitmeliym benim için en uygunu nedir?
meLankoLiq demiş ki:Cold : 20Peace35 demiş ki:Ben şuan 9 farmlı hybird pacheon kasıyorum 6 str 1 int gidiyom acaba Fire/light mı gitmeliym benim için en uygunu nedir?
Pacheon : 100
Light : 80
Fire : 100
Hata bence.Ama oyundan zevk alırsın belkide.Bu build hybrid strlere çok iyi gidiyor.Peace35 demiş ki:meLankoLiq demiş ki:Cold : 20Peace35 demiş ki:Ben şuan 9 farmlı hybird pacheon kasıyorum 6 str 1 int gidiyom acaba Fire/light mı gitmeliym benim için en uygunu nedir?
Pacheon : 100
Light : 80
Fire : 100
bu yapılandırmanın + ve - yönlerini söylermisinz acaba birde bi sorum daha olcaktı 6 str 1 int gitmek hata değil dimi?