Cold Light Bicheon,garment giyin.İstersen kendi zevkine görede skill açarsın mesela bicheon'dan hoşlanmassın spear açarsın vs. Pure nuke cold light fire yapılandırması.solve87 demiş ki:aga bn nuke acıcagımda skill olarak ne açmalıyım ve ne giymeliyim bide pure nuke nedemek
şimdiden saol
Aynen.110 fire cold light Ama pvp yaparken silah skillerine ihtiyaç duyabilirsin.diehuman1106 demiş ki:pure nuke saf nuke demek light cold fire kullanırsın veya birini degistirir force yaparsın bana göre Fire Light Cold Pure Nukerdir.
Bende Pure Nuker kasıyorum arkadaşlar sizce nasıl bir yapılandırma ? (110-Fire 110-Light 110-Cold)
20 cold pek işine yaramaz gibime geliyor.Light 100e çekersen parry ratio artar.Daha az stun vs. gibi yararları var...brs2488 demiş ki:Sa aga Ben fire lighnigt bowum acaba 100fire 80 light 100 pacheon 20 cold yapsam güzel olurmu yoksa hepsini 100lim coldu acimi şimdiden tşkler.
Artık bunlar tarıhte kaldı Full str charlarda artık garment 11dgde ıse yaramıor.Full garment nova setımı sattım yerıne daha hesablı nova pro setımle daha ıyıyım kı force skılın acık.Ayrıca force skılındekı mana skılını upladıgın zaman hybrıd oluyorsun bır nevı!Buda garmenttekı mag defansını%80karsılıyor.Su anda full str blade oynuoyrum pro gıydırdım.Buıld Fıre110+Bıcheon110+cold20+force90 serverda eu+chın kesebılen nadırdır.Kı 104lvldır su anda.Sunuda dıyebılırsınız force 90lvlde ne ıse yarar.Cok ıse yarar unıversal pıl kadar etkılı olmasada genede benım ısımı goruyor.Artı olarak dıvısıonları 110max cleıctekı holy speel skılıne gecmıyor demeyın defalarca denedım gecıyor.Milano demiş ki:STR' nin phy. defansı yuksek mag. defansı dusuk olduğu için mag. açığını garment ile kapatırsın.
Ayrıca light açık değil armora gore %20 daha hızlı koşarsın garment giydiğinde.
olumsuz bır buıld ıstıyorsan Chın olarak blade eu olarak warıor clerıc.ciho35 demiş ki:benimde size sorum şu olacak ben farm yapıcamda 3 yıl önce bıraktım şimdi hiç birsey aklımda degil sizce hangi charı acmalıyım bana yardımcı olursanız cok sevinirim şimdiden cok tşkler
bu aslında senın glavıe kullanım tarzına baglı pvpde glavıe ve shıeldı aynı anda kullanabılıyorsan garment ıyıdır.Ama yerınde olsam pro gıyerdım force olacagın ıcın mp degerı yukselcektır.Int charların vurusu dusecektır.kivi515 demiş ki:103 lvl fire cold glaive çarımı fire force glaive ye çeviriyorum üstümde garment set var nova armor set veya normal protector set yapıyımmı yoksa garment durması daha mı iyi?
Yerınde olsam pvp yapmayı sevmıyorsan bu devırde blade kasmak olum :) yerınde olsam madem bowsun buıldımı su yapardım.Bıcheon+fıre+pacheon 110a kolay kasarsın sp sıkıntın olmucak 105+oldugun zaman cavelere gırıp sp gorevı alıp gunde chın bır karakter olarak 50k sp kasabılırsın .Dedıklerımı bır dusun bence.mrufuk34 demiş ki:95 lvl ff çin bow/fire/cold charım var.540k sp si durmakta.charı blader yapmak istiyorum.bu lvlde cevirmem mantıklımı? ayrıca elimde kalan sp ile 105 lvl e kadar idare edebilmek için hangi skilleri açmalıyım.charın kasılması esnasında pvp yapmayı dusunmuyorum.sadece pve için gerekli skilleri yazarsanız sevinirim.tesekkurler.
Bız buna sro dılınde Unıq charı derız.Sadece nuke atarsın cok yuksek damageler vurur.Lakın pvpde pek bır ıse yaramaz.BIr blade ıle pvp yaptıgını dusunn cekılmez bır durum^^diehuman1106 demiş ki:pure nuke saf nuke demek light cold fire kullanırsın veya birini degistirir force yaparsın bana göre Fire Light Cold Pure Nukerdir.
Bende Pure Nuker kasıyorum arkadaşlar sizce nasıl bir yapılandırma ? (110-Fire 110-Light 110-Cold)