7/1 haybrid int mi? daha önce karşılaşmamıştım.sana tavsiyem 8/1 haybrid int yap charını.her açıdan daha fazla verim alırsın.Üstünüde garment yaptımmı tamamdırXXXqXXX demiş ki:Ben 100Light-100Cold-100Heuksal 7/1 hybird char acıcamda,str ve int pointleri nasıl dağıtacağım acıklarımısın? Bide set olarak hangisini tercih ediyim?
p.s:Benim düşüncem Pro. Simdiden Tesekkurler.
INT mi STR mi?_B4B4_ACIMAZ demiş ki:Fire Cold Heuksal ne giymeli?
Pvp de dayanıklılık istiyorsan cold u 100 yapman lazım tabi biraz golda ihtiyacın var kasmak içinalimcanbey demiş ki:Arkadaşlar ben bow kasıyorum şu anda farmdayım ama buildime hala akrar veremedim bazıları diyo fire cold pac bazıları dio 100 fire 100 pac. 72 light 28 cold veya 52 light 48 cold ama hala karar veremedim pvp için olacak char bi yardım eder misinz???
Biraz YouTube'da gezmeli ve o psy defansa ne kadar ihtiyacın olduğunu görebilirsin. Pvp'de her sıkıştığında kaçacaksan işin zor. Sen biraz videolara bak derim.alimcanbey demiş ki:Ama elektrikte de bow için güzel şeyler var kayarak kaçma gibi parry ratio gibi zaten stryim buzdaki phy defansa fazla gerek yok %20 veya %30 snow sheild de zaten işimi görmeye yeter...
Başka yorumu olan yok mu?
alimcanbey demiş ki:Ama elektrikte de bow için güzel şeyler var kayarak kaçma gibi parry ratio gibi zaten stryim buzdaki phy defansa fazla gerek yok %20 veya %30 snow sheild de zaten işimi görmeye yeter...
Başka yorumu olan yok mu?
Full str gidersen o skillin ilk kitabını açsan sana yeterde artar bile ama hybird veya int gideceksen full max yapacaksın.alimcanbey demiş ki:Peki snow sheild denen ve gelen hasarları mpden götüren skille ne kadar vermem lazım veya % kaç olması lazm???
int ise proxCrazyStyL3x demiş ki:Fire Cold Heuksal ne giymeli?
heuksal ice lightningInnuendo demiş ki:pure nuker için
heuksal fire lightning mi yoksa heuksal ice lightning mi
Mastery levelin 330 olma ihtimali var bu yuzden hepsini 110 yaparsın şayet olmas ise 110 heuksal 110 light 80 cold yaparsın el yakman ve phy atak skillerini fullersin cold da zaten snow shıld ve pasif işine yarar ve güzel olur.Innuendo demiş ki:yardımın için sağol kardeşim ama şimdi bi başka noktaya kafam takıldı malum 110 lvl geliyor build sizce heuksal 110 light 110 ice 80 mi olmalı yoksa heuksal 80 light 110 ice 110 mu olmalı