- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
settings bölümün hatalı tekrardan organize edermisin.
bildigim kadarıyla HAYIRbuzlarprensii demiş ki:benimde senin yazını okudum ama atıyorum 2 ortak kullanıyorum. pc me format atmam gerekiyor burda sbot acountumun ban sebebini yükseltiyormu ???
teşekkürler cevapın için.ShiftDel demiş ki:bildigim kadarıyla HAYIRbuzlarprensii demiş ki:benimde senin yazını okudum ama atıyorum 2 ortak kullanıyorum. pc me format atmam gerekiyor burda sbot acountumun ban sebebini yükseltiyormu ???
yardım alamayınca topic açmak zorunda kalıyoruz bakın lütfen tembellik önemli bir konuGranad4 demiş ki:bendeki sbot taki problemim 2 car actım 1 i mükemmel kasıyor ama 2 car çok tembel hareket ediyor dayak yemeden saldırmıyor bekleyip saldırıyor
topic acma ihtiyacı duymadım umarı bu yardımı alırım
ShiftDel demiş ki:Yahu bu hatayı ogrenebilirmiyim...nasıL duzeLtebiLirim...Yardımcı Olursanız sevinirim...
- Resim Silinmiş.
_titan_ demiş ki:malicious devil skill her şehre gittiğinde bufs bölümünden siliniyor. daha önceleri yapmıyordu bunu ama nezaman v1.14a cıktı her defasında yapmaya başladı. şuanda v1.15 var ama hala sorun çözülmüş değil. bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olurmusunuz...
- Resim Silinmiş.nonehero demiş ki:ShiftDel demiş ki:Yahu bu hatayı ogrenebilirmiyim...nasıL duzeLtebiLirim...Yardımcı Olursanız sevinirim...
- Resim Silinmiş.
sürekli start client , start client yap açilior en sonunda sürekli bas sen start cliente